Şu anda Birleşik Krallık sitesini ziyaret ettiğinizi fark ettik. Bunun yerine ana sitemizi ziyaret etmek ister misiniz?

Kingston IronKey Vault Privacy 80 Harici SSD

Kingston IronKey Vault Privacy 80 Harici SSD'yi Ayarlama

Kabloları ve seyahat çantasıyla Kingston IKVP80ES Şifrelenmiş Harici SSD

IronKey Vault Privacy 80 Harici SSD'nizi ayarlamanız mı gerekiyor? Bu kılavuz, kolay kurulumu daha da kolay hale getirecek.

Kutuda şunları bulacaksınız:

  • IronKey Vault Privacy 80 Harici SSD
  • İki adet USB 3.2 Gen 1 kablosu; bir adet USB-C®{{Footnote.N59135}} - USB-C kablosu ve ayrıca bir adet USB-C - USB-A kablosu
  • Hızlı başlangıç kılavuzu
  • Hepsini alabilen elverişli bir seyahat çantası

Başlayalım

Bilgisayarınızla uyumlu konektöre sahip kabloyu kullanın.

VP80ES'i bilgisayarınızdaki herhangi bir boş USB 3.0 bağlantı noktasına takın. Sürücü kendi kendini test edecek ve ardından dil seçim ekranını görüntüleyecektir. Tercih ettiğiniz dili seçin ve sonraki adıma geçmek için onay işaretine dokunun.

Yıldız işaretleri dizili parola alanında VP80ES klavyesine elle yazma

Yönetici Parolasını Ayarlama

Ardından, bir Yönetici parolası oluşturacak ve onaylayacaksınız. Bu parola en az 6 karakter uzunluğunda olmalıdır. Sayılar, harfler ve boşluklar içerebilir.

Parolayı VP80ES'nin dokunmatik ekran klavyesine girin. Alfabetik ve sayısal klavyeler arasında geçiş yapmak için ABC veya 123 düğmelerine dokunabilirsiniz.

Onay işaretine dokunarak parolanızı onaylayın.

Yönetici parolası ayarlandığında, önemli dosyaları depolamak ve bunlara erişmek için VP80ES'yi kullanabilirsiniz. Dil seçeneklerine erişmek üzere [küre simgesine] dokunarak veya gelişmiş ayarları değiştirmek için (kullanıcı parolası eklemek gibi) dişli simgesine dokunarak harici SSD'yi 'salt okunur' olarak da ayarlayabilirsiniz.

VP80ES'yi Sisteminize Bağlama

VP80ES kablosu takıldıktan sonra ekrandaki "Bağlan" butonuna basarak cihazı sisteminize bağlayınız. VP80ES'de yeni bir ekran belirecektir. Bağlı olduğu sistemde ise KINGSTON adlı bir depolama sürücüsü bulunuyor olmalıdır. Bağlantıyı kesmek istediğinizde, sürücünüzü güvenle kaldırmak için "Lock and Disconnect" dokunun.

Bu kadar! IronKey Vault Privacy 80 Harici SSD'niz artık kuruldu. Önemli verilerinizi güvenle kaydetmeye ve korumaya başlayabilirsiniz.

#KingstonIsWithYou #KingstonIronKey

İlgili Videolar

İlgili Yazılar