Uzun bir sunucu rafı ünitelerinden oluşan bir hattın yer aldığı büyük sunucu odasını gösteren bir veri merkezinin 3D görüntüsü

Veri merkezlerinin büyümesini neler destekliyor?

Kingston DC1500 U.2 NVMe kurumsal SSD, 2D parlak hız göstergesi resmiyle birlikte koyu mavi fon üzerinde

Veri merkezlerinin geleceği, müthiş bir hızla artan veri kullanımı nedeniyle olumlu bir görünüme sahip. Bu durum, akış hizmetlerinin ve sanal işbirliği araçlarının ve uzaktan çalışmanın popülerliğinin artması dikkate alındığında şaşırtıcı değildir. Bu durum, son iki yılda, veri merkezlerine rekor düzeyde talep gelmesine yol açmıştır. Dünya çapında veri merkezlerinin büyük operatörleri ve sağlayıcıları olan en büyük veri merkezleri, finans, teknoloji ve sağlık şirketlerinin desteklemesiyle kurumsal seviyedeki talepte büyük bir artış yaşadı. Bu artan etkinlik, pandeminin sürekli değişen ortamını yansıtmaktadır.

Veri merkezleri gelişmeye devam ettikçe ve veri merkezi donanımlarına olan gereksinim arttıkça, geçerli ve gelecekteki ihtiyaçları anlamak önemlidir. En iyi teknoloji iş ortağının seçilmesi, büyümenin doğru yönde olmasını sağlayacaktır. Veri merkezi türlerine, efsanelerine, büyük veri merkezlerinin kimler olduğuna ve Kingston’ın veri merkezi faaliyetlerinde nasıl önemli bir oyuncu olduğuna bakıyoruz.

Bilgilendirici grafiğimizde aşağıdakileri inceliyoruz:

  • Veri merkezi nedir?
  • Dört ana veri merkezi türü
  • Veri merkezleri hakkında üç yaygın efsane
  • Kingston veri merkezlerinin çalışmasını nasıl sağlıyor?

  Bilgilendirici grafiği indir

#KingstonIsWithYou

devre kartı çizimlerinin yer aldığı koyu renkli bir masada duran bir dizüstü bilgisayarın üstten görünümü

Bir Uzmana Sorun

Doğru çözümün planlanması, projenizin ve sisteminizin gereksinimlerinin anlaşılmasını gerektirir. Kingston’ın uzmanları size yardımcı olabilir.

Bir Uzmana Sorun

Kingston Ürün Bulma Aracı

Kingston ile işe başladığınızda bellek seçmek kolaydır.
35 yılı aşkın uzmanlığıyla Kingston, güvenle bellek seçmeniz için gerekli olan bilgiye ve kaynaklara sahiptir.

Sisteme/Cihaza Göre Ara

İhtiyacınız olan Kingston ürünlerini bulmak için bigisayar sistemi ya da dijital cihazın marka ve model numarasını ya da sistem parça numarasını girin.

Parça Numarasına Göre Ara:

Kingston parça numarasına, dağıtıcı parça numarasına ya da üreticiyle eşdeğer parça numarasına göre arama yapın.