Kingstonin rajoitettua takuuta koskeva seloste

Täydelliset tiedot Kingstonin takuista on esitetty alla. Voit siirtyä haluamaasi osioon nopeammin napsauttamalla haluamaasi aihetta alla olevasta luettelosta:

Kingston takaa alkuperäiselle loppukäyttäjäasiakkaalle, että sen tuotteissa ei ilmene materiaali- tai valmistusvikoja tässä esitettyjen ehtojen mukaisesti. Myöhemmin alla kuvattujen ehtojen ja rajoitusten mukaisesti Kingston korjaa tai vaihtaa valitsemallaan tavalla tuotteet, jotka ovat todistetusti viallisia materiaali- tai valmistusviasta johtuen. Kingstonin tarjoamat korjatut tai vaihdetut osat toimitetaan vaihtoperiaatteella, ja ne ovat joko uusia tai uudelleensertifioituja. Kaikki uudelleensertifioidut tuotteet ovat testattuja, jotta voidaan olla varmoja siitä, että ne vastaavat uusia tuotteita. Jos Kingston ei kykene korjaamaan tai vaihtamaan tuotetta, se hyvittää joko tuotteen takuuvaateen esittämishetkellä ajankohtaisen arvon tai ostohinnan mukaisen arvon riippuen siitä, kumpi on vähäisempi. Sellaisen ostotositteen esittäminen, josta käyvät ilmi alkuperäisen oston päivämäärä ja paikka sekä tuotteen kuvaus ja hinta, on pakollista.

Kingston takaa alkuperäiselle loppukäyttäjäasiakkaalle, että sen tuotteissa ei ilmene materiaali- tai valmistusvikoja tässä esitettyjen ehtojen mukaisesti. Myöhemmin alla kuvattujen ehtojen ja rajoitusten mukaisesti Kingston korjaa tai vaihtaa valitsemallaan tavalla tuotteet, jotka ovat todistetusti viallisia materiaali- tai valmistusviasta johtuen. Kingstonin tarjoamat korjatut tai vaihdetut osat toimitetaan vaihtoperiaatteella, ja ne ovat joko uusia tai uudelleensertifioituja. Kaikki uudelleensertifioidut tuotteet ovat testattuja, jotta voidaan olla varmoja siitä, että ne vastaavat uusia tuotteita. Jos Kingston ei kykene korjaamaan tai vaihtamaan tuotetta, se hyvittää joko tuotteen takuuvaateen esittämishetkellä ajankohtaisen arvon tai ostohinnan mukaisen arvon riippuen siitä, kumpi on vähäisempi. Sellaisen ostotositteen esittäminen, josta käyvät ilmi alkuperäisen oston päivämäärä ja paikka sekä tuotteen kuvaus ja hinta, on pakollista. Tämä rajoitettu takuu ei kata mitään tämän tuotteen vaurioita, jotka aiheutuvat virheellisestä asennuksesta, onnettomuudesta, väärinkäytöstä, luonnonkatastrofista, riittämättömästä tai liiallisesta sähkövirrasta, poikkeuksellisesta mekaanisista olosuhteista tai ympäristöolosuhteista tai valtuuttamattomista purkutoimenpiteestä, korjauksesta tai muutoksesta. Tämä rajoitettu takuu ei ole voimassa: (i) jos tuotetta ei käytetä mukana seuraavien ohjeiden mukaisesti tai jos (ii) tuotetta ei ole käytetty sen käyttötarkoitukseen.

Tämä rajoitettu takuu ei koske mitään tuotetta, jonka alkuperäisiä tunnistetietoja on muutettu, häivytetty tai poistettu, jota ei ole käsitelty tai pakattu oikein, joka on myyty käytettynä tai joka myydään uudelleen vastoin Yhdysvaltain ja muita soveltuvia vientisääntöjä.

Tämä rajoitettu takuu kattaa vain Kingston-tuotteiden korjaamisen, korvaamisen tai hyvittämisen yllä esitetyllä tavalla. Kingston ei ole vastuussa ja takuu ei korvaa mitään vaurioita tai menetyksiä, jotka seuraavat Kingston-tuotteiden sisällön tai tietojen menetyksestä, vaurioista tai vioittumisesta tai mistään kustannuksista järjestelmän ongelmien määrittämisestä johtuen tai poistamisesta, huollosta tai asennuksesta. Tämä takuu ei sisällä laitteistoon tai tallennettuihin tietoihin liittyvää kolmannen osapuolen ohjelmistoa. Kingston ei ole tämän vuoksi vastuussa mistään varsinaisista tai seurauksista ilmenevistä menetyksistä tai vaurioista kolmannen osapuolen ohjelmistoille, liitetyille laitteistolle tai tallennetuille tiedoille. Korvausvaateen yhteydessä Kingstonin ainoa ja maksimaalinen velvoite on laitteiston korjaaminen tai korvaaminen tai hyvitysmaksun maksaminen Kingstonin oman harkinnan perusteella.

Takuun kesto

Käyttöiän kestävä takuu:**

Tämä takuu kattaa seuraavat Kingston-tuotteet niiden käyttöiän ajan:

Tämä takuu kattaa seuraavat Kingston-tuotteet niiden käyttöiän ajan: Muistit mukaan lukien ValueRAM®, HyperX®, Retail Memory ja Kingstonin järjestelmäkohtainen muisti; Flash-muistikortit (esim. Secure Digital, Secure Digital HC ja XC, CompactFlash, MultiMediaCard, SmartMedia, poissulkien Industrial Temp microSD -kortit) ja Flash-sovittimet.

Viiden vuoden takuu:

Tämä takuu kattaa seuraavat Kingston-tuotteet viiden vuoden ajaksi alkuperäisen loppukäyttäjäasiakkaan tuotteen ostopäivästä lukien: USB DataTraveler® -muistiasemat (poissulkien DataTraveler® Workspace), IronKey® USB -muistiasemat, SSDNow® KC100 -kortit (solid-state-muistituotteet) ja Industrial Temp microSD -kortit.

Viisivuotinen tuotetakuu tai SSD-levyn jäljellä olevan käyttöiän takuu:

Viisivuotinen tuotetakuu tai SSD-levyn jäljellä olevan käyttöiän takuu: Tämä takuu kattaa seuraavat Kingston-tuotteet jommaksikummaksi seuraavista ajanjaksoista riippuen siitä, kumpi umpeutuu ensin: (i) viiden vuoden ajan alkuperäisen loppukäyttäjäasiakkaan ostotapahtuman päivämäärästä tai (ii) siihen päivään saakka, jolloin muistiaseman kulumisaste saavuttaa Kingstonin tulkinnan mukaan SMART-ominaisuuden 231 "SSD:n jäljellä oleva käyttöikä" normalisoidun arvon (1), kuten as Kingstonin SSD Manager -toiminto (KSM) ilmoittaa: SSDNow® DC400 , SSDNow® KC400, SSDNow® M.2 G.2 -sarja (SM2280SEG2) ja DCP1000*-SSD-sarja.

Kingstonin SSD Manager -toiminto (KSM) on selitetty tuotteen teknisessä tiedotteessa, ja selitys on myös nähtävissä maksutta Kingstonin verkkosivustolla www.kingston.com/ssdmanager.Uuden, käyttämättömän tuotteen kulumisenosoittimen lukema on (100), kun taas määritelmän mukaisen käyttöikänsä lopun saavuttaneen tuotteen kulumisenosoittimen arvo on (1).

*Jos kulumisenosoittimen arvo on yksi (1) DCP1000-sarjan SSD-aseman yhdelle tai useammalle sen neljästä (4) yksittäisestä SSDNow® M.2 SSD -muistiasemasta, jotka yhdessä muodostavat DCP1000-tuotteen, niin tämä takuu ei enää ole voimassa.

Kolmen vuoden takuu:

Tämä takuu kattaa seuraavat Kingston-tuotteet kolmen vuoden ajaksi alkuperäisen loppukäyttäjäasiakkaan tuotteen ostopäivästä lukien: DataTraveler 2000, HyperX SSD (FURY, Savage ja Predator) SSDNow® (solid-state-muistiasemat), lukuun ottamatta seuraavia: SSDNow® DC400, SSDNow® KC100, SSDNow® KC400, SSDNow® S200/30GB, SSDNow® SMS200/30GB, SSDNow® UV300, SSDNow® UV400, SSDNow® DCP1000 ja SSDNow® M.2 G.2 (SM2280SEG2) -sarjan SSD-muistituotteet.

Kolmivuotinen tuotetakuu tai SSD-levyn jäljellä olevan käyttöiän takuu:

Tämä takuu kattaa seuraavat Kingston-tuotteet jommaksikummaksi seuraavista ajanjaksoista riippuen siitä, kumpi umpeutuu ensin: (i) kolmen vuoden ajan alkuperäisen loppukäyttäjäasiakkaan ostotapahtuman päivämäärästä tai (ii) siihen päivään saakka, jolloin muistiaseman kulumisaste saavuttaa Kingstonin tulkinnan mukaan SMART-ominaisuuden 231 "SSD:n jäljellä oleva käyttöikä" normalisoidun arvon (1), kuten as Kingstonin SSD Manager -toiminto (KSM) ilmoittaa: SSDNow® UV300 -sarjan SSD-muistituotteet.

Kingstonin SSD Manager -toiminto (KSM) on selitetty tuotteen teknisessä tiedotteessa, ja selitys on myös nähtävissä maksutta Kingstonin verkkosivustolla www.kingston.com/ssdmanager. Uuden, käyttämättömän tuotteen kulumisenosoittimen lukema on (100), kun taas määritelmän mukaisen käyttöikänsä lopun saavuttaneen tuotteen kulumisenosoittimen arvo on (1).

Yhden vuoden takuu:

Yhden vuoden takuu: Tämä takuu kattaa seuraavat Kingston-tuotteet yhden vuoden ajaksi alkuperäisen loppukäyttäjäasiakkaan tuotteen ostopäivästä lukien: MobileLite® Wireless - Gen 1, DataTraveler®-lisätarvikesarjar, Wi-Drive®, TravelLite® SD/MMC -kortinlukijat ja HyperX™ Fan.

Kuuden kuukauden takuu:

Tämä takuu kattaa seuraavat Kingston-tuotteet kuuden kuukauden ajaksi alkuperäisen loppukäyttäjäasiakkaan tuotteen ostopäivästä lukien: HyperX™ Cloud-, Core- ja Cloud II -kuulokemikrofonien lisätarvikkeet, joihin sisältyvät irrotettavat mikrofonit, korvakupit, äänensäätörasiat, 3,5 mm:n kaksoisjatkojohdot, tietokoneen jatkojohdot, kuulokemikrofonin haaroitusjohdot, lentokonekäyttöön tarkoitetut kuulokesovittimet ja verkkokankaasta tehdyt kantokassit.

Yhdeksänkymmenen päivän takuu:

Tämä takuu kattaa seuraavat Kingston-tuotteet yhdeksänkymmenen päivän ajaksi alkuperäisen loppukäyttäjäasiakkaan tuotteen ostopäivästä lukien: Uudelleensertifioidut HyperX™-kuulokemikrofonit.

Siinä tapauksessa, että tuotteen valmistus on lopetettu, Kingstonilla on oikeus oman harkintansa perusteella joko korjata tuote, tarjota sen vaihtamista verrattavissa olevaan tuotteeseen tai suorittaa hyvitysmaksu ostohinnan tai tuotteen senhetkisen arvon mukaan riippuen siitä, kumpi on vähäisempi.

Tämä rajoitettu takuu kattaa edelleen korjatut ja vaihdetut tuotteet niiden alkuperäisestä takuujaksosta jäljellä olevan jakson ajan tai yhdeksänkymmenen (90) päivän ajan riippuen siitä, kumpi on pidempi.

Tämä rajoitettu takuu koskee ainoastaan alkuperäistä loppukäyttäjäasiakasta tässä kuvattujen ehtojen ja vaatimusten mukaisesti. Tämä rajoitettu takuu ei ole siirrettävissä. Kaikki tuotepaketissa tilatut tuotteet täytyy palauttaa täysin ennen kuin tuote on oikeutettu takuuseen.

**Tuotteen käyttöiän määritelmä: toimialalla tavanomaisena pidettävä, odotettavissa oleva tuotteen käyttöaika. Käyttöiän pituinen takuu saattaa kuitenkin vaihdella eri maissa käytettyjen määritelmien mukaan. Venäjälle, käyttöiän kestävä takuu määritellään kymmenen (10) vuoden ajanjaksoksi alkuperäisen loppukäyttäjäasiakkaan ostopäivästä.

Ilmainen tekninen tuki

JJos asiakkaalla on vaikeuksia Kingston-tuotteen asennuksen tai myöhemmän käytön aikana, hän voi ottaa yhteyttä Kingstonin tekniseen tukeen ennen järjestelmän huollattamista.

Tuki Internetin kautta on tarjolla osoitteessa www.kingston.com/support.

Kingston tarjoaa asiakkailleen myös maailmanlaajuisen ilmaisen teknisen tuen englannin kielellä.

Yhdysvallat ja Kanada:

Kingstonin tekninen tuki Yhdysvalloissa ja Kanadassa on tavoitettavissa puhelimitse soittamalla numeroon: +1 (714) 435-2639 tai ilmaiseksi: +1 (800) 435-0640.

Eurooppa, Lähi-Itä ja Afrikka:

Kingstonin tekninen tuki Euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa muualla luetteloituja maita lukuun ottamatta on tavoitettavissa numerossa +44 (0) 1932 738888; katso kansalliset puhelinnumerot osoitteessa www.kingston.com/en/company/contacts .

Aasia:

Kingstonin Aasian tekniseen tukeen voi ottaa yhteyttä soittamalla numeroon:

 • Australiasta: 1800-620-569, ilmaiseksi
 • Uusi-Seelannista: 0800-546-478, ilmaiseksi
 • Kiinasta: 800-810-1972, ilmaiseksi
 • Hongkongista: 800-900478, ilmaiseksi
 • Intiasta: 1-860-233-4515, maksullinen puhelu (maanantaista lauantaihin, 9:30–17:30)
 • Japanista: 00531-88-0018, ilmaiseksi
 • Malesiasta: 1800-812078, ilmaiseksi
 • Singaporesta: 800-8861042, ilmaiseksi
 • Taiwanista: 0800-666-200, ilmaiseksi
 • Thaimaasta: 001800-861-0018, ilmaiseksi
 • Soittaminen muista Aasian maista: +886-3-500-1715, maksullinen puhelu

Takuuvaademenetelmät ja -vaatimukset

Viallisen tuotteen voi palauttaa takuukorjausta varten alkuperäiseen ostopaikkaan tai valtuutetulle Kingston-jälleenmyyjälle tai myyjälle, jolta Kingston-tuote on hankittu. Tarkista palautusehdot ennen tuotteen palauttamista. Tässä yhteydessä on tavallisesti esitettävä tuotteen tunnistetiedot, mukaan lukien mallin numero ja sarjanumero (soveltuessa) sekä yksityiskohtaiset tiedot ongelmasta. Myös ostotositteen esittäminen on pakollista. Kaikista palautetuista osista ja tuotteista, olipa kyseessä sitten vaihto tai hyvitys, tulee Kingstonin omaisuutta niiden vastaanottamisen jälkeen. Kingston maksaa korjatun tai korvatun tuotteen toimituskustannukset. Sovellettavien lakien sallimassa laajuudessa tämä takuu ei koske tuotteita, joita ei ole maahantuonut tai myynyt valtuutettu Kingston-jälleenmyyjä ja -kauppias, ja Kingston voi tällöin päättää, haluaako se tällöin korjata tai vaihtaa tuotteen maksusta. Tällä säännöllä varmistetaan, että tuotteet ovat laatusertifoinnin mukaisia. Saatavilla olevan tuotetakuun tiedot saa tällöin ottamalla yhteyttä myyjään, jolta tuote on hankittu.

Yhdysvallat:

Yhdysvalloissa tuotteen voi palauttaa suoraan Kingstonin huoltokeskukseen, kun siihen on ensin saatu palautusvaltuutus ("RMA") Kingstonilta. RMA-numeron saa osoitteesta kingston.com/us/support tai soittamalla Kingstonin asiakaspalvelun numeroon +1 (714) 438-1810 tai +1 (800) 337-3719. ValueRAM-muistituotteiden palautuksiin liittyen yhteyttä voi ottaa tekniseen tukeen numerossa +1 (800) 435-0640.

Kun RMA-numero on saatu Kingstonilta, tuote on lähetettävä kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa osoitteeseen Kingston Technology Company, Inc., Customer Service, 17665-A Newhope Street, Fountain Valley, CA 92708 U.S.A. Asiakas on vastuussa palautettujen tuotteiden lähetyskuluista ja vakuuttamisesta. Huoltokeskukseen lähetettävät tuotteet tulee pakata huolellisesti kuljetusvaurioiden estämiseksi. Kingstonin RMA-numeron on oltava selvästi näkyvillä pakkauksen ulkopuolella. Jos tuote lähetetään huoltokeskukseen ilman, että RMA-numero on näkyvästi esillä pakkauksen ulkopuolella, se palautetaan asiakkaalle avaamattomana.

Eurooppa, Lähi-Itä ja Afrikka:

Jos tuotetta ei voida palauttaa Euroopassa, Lähi-Idässä tai Afrikassa sen alkuperäiseen ostopaikkaan tai valtuutetulle Kingston-jälleenmyyjälle tai edustajalle, jolta se on ostettu, sen voi palauttaa suoraan Kingstonin huoltokeskukseen sen jälkeen, kun on ensin pyydetty Kingstonilta palautusvaltuutus ("RMA"). RMA-numero on saatavilla osoitteesta kingston.com/en/support. Joissain tilanteissa saatamme vaatia ostotositteen.

Kun RMA-numero on saatu Kingstonilta, tuote on lähetettävä kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa osoitteeseen Kingston Technology Europe Co LLP, Kingston Court, Brooklands Close, Sunbury on Thames, Middlesex, TW16 7EP, U.K.. Asiakas on vastuussa palautettujen tuotteiden lähetyskuluista ja vakuuttamisesta. Huoltokeskukseen lähetetyt tuotteet tulee pakata huolellisesti kuljetusvaurioiden estämiseksi. Kingston RMA-numeron on oltava selvästi näkyvillä pakkauksen ulkopuolella. Pakkaus palautetaan asiakkaalle avaamattomana, jos RMA-numero ei ole selvästi esillä.

Aasia:

Aasialaisten asiakkaiden tulee katsoa omaa aluettaan koskevat tiedot. Taiwanissa viallisen tuotteen voi joko palauttaa paikalliselle jakelijalle tai huoltokeskukseen tai täyttää verkkohakemuksen. Sen voi tehdä sivustolla https://dbcs.kingston.com/web_rma/taiwan/ Kiinassa RMA-numeron voi pyytää valtuutetun jälleenmyyjän tai valtuutetun huoltokeskuksen kautta. Luettelo Kiinassa olevista huoltokeskuksista on nähtävissä sivustolla https://www.kingston.com/cn/support/china/center

Kun RMA-numero on saatu Kingstonilta, tuote on lähetettävä kolmen (3) päivän kuluessa osoitteeseen Kingston Technology Far East Corp., 4F., No. 8, Kedung 3rd Road, Chunan, Miaoli, Taiwan 35053, R.O.C. Asiakas on vastuussa palautettujen tuotteiden lähetyskuluista ja vakuuttamisesta. Huoltokeskukseen lähetettävät tuotteet tulee pakata huolellisesti kuljetusvaurioiden estämiseksi. Kingston RMA-numeron on oltava selvästi näkyvillä pakkauksen ulkopuolella. Jos tuote lähetetään huoltokeskukseen ilman, että RMA-numero on näkyvästi esillä pakkauksen ulkopuolella, se palautetaan asiakkaalle avaamattomana.

Kaikissa muissa Aasian maissa palautusvaltuutusta ("RMA") tulee pyytää paikalliselta jälleenmyyjältä tai edustajalta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET

EDELLÄ MAINITTU ON SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMASSA LAAJUUDESSA KINGSTON-TUOTTEIDEN TÄYDELLINEN TAKUU JA SYRJÄYTTÄÄ KAIKKI MUUT SUULLISET TAI KIRJALLISET TAKUUT JA ESITYKSET. LUKUUN OTTAMATTA YLLÄ MAINITTUA, KINGSTON-TUOTTEILLE EI ANNETA MUITA TAKUITA JA KINGSTON KIELTÄYTYY SUORAAN KAIKISTA TÄSSÄ MAINITSEMATTOMISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN SOVELTUVAN LAIN SALLIMISSA RAJOISSA KAIKISTA PAIKALLISISTA, KANSALLISISTA JA MAAKUNNALLISISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN MUTTA NÄIHIN RAJOITTUMATTA, TAKUUT LOUKKAAMATTOMUUDESTA, MYYNTIKELPOISUUDESTA TAI SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN. KAIKKI SEKÄ SUORAT ETTÄ JOHDETUT TAKUUT OVAT AIEMMIN YLLÄ ESITETYN AJANJAKSON RAJOITTAMIA. ERÄÄT OSAVALTIOT TAI MUUT LAINKÄYTTÖALUEET EIVÄT SALLI EPÄSUORIEN TAKUIDEN POIS SULKEMISTA TAI RAJOITUKSIA SILLE, KUINKA KAUAN EPÄSUORA TAKUU ON VOIMASSA, JOTEN YLLÄ ESITETYT RAJOITUKSET EIVÄT EHKÄ KOSKETA SINUA.

KINGSTON-TUOTTEITA EI OLE VALTUUTETTU KÄYTETTÄVÄKSI KRIITTISINÄ OSINA ENSIAPUVÄLINEISTÖSSÄ TAI SOVELLUTUKSISSA, JOISSA TUOTTEIDEN VIRHE TAI VIKATOIMINTA SAATTAISI TODENNÄKÖISESTI AIHEUTTAA HENKILÖVAMMAN TAI KUOLEMAN. KINGSTON EI OLE VASTUUSSA KENENKÄÄN HENKILÖN KUOLEMASTA TAI HENKILÖILLE TAI OMAISUUDELLE AIHEUTUNEISTA MENETYKSISTÄ, VAMMOISTA TAI VAURIOISTA, JOS TUOTTEITA KÄYTETÄÄN SEURAAVISSA KÄYTTÖTARKOITUKSISSA, NÄIHIN KUITENKAAN RAJOITTUMATTA: SOTILASLAITTEISTOISSA TAI SOTILAALLISEEN TOIMINTAAN LIITTYVISSÄ LAITTEISSA, LIIKENTEENVALVONTALAITTEISTOISSA, ONNETTOMUUKSIEN EHKÄISYJÄRJESTELMISSÄ JA SAIRAANHOITOLAITTEISTOISSA TAI SAIRAANHOITOON LIITTYVISSÄ LAITTEISTOISSA.

TÄMÄN TAI MINKÄ TAHANSA MUUN TAKUUN MUKAINEN KINGSTONIN KOKONAISVASTUU, SUORA TAI EPÄSUORA, RAJOITTUU KORJAUKSEEN, KORVAUKSEEN TAI HYVITYKSEEN. KORJAUS, KORVAUS JA HYVITYS OVAT AINOITA JA POISSULKEVIA KORJAAVIA TOIMENPITEITÄ TAKUUSEEN JA MIHIN TAHANSA OIKEUSTEORIAAN LIITTYVÄN RIKKOMUKSEN YHTEYDESSÄ. KINGSTON EI OLE VASTUUSSA SOVELTUVAN LAIN LAAJIMMASSA MERKITYKSESSÄ OSTAJALLE TAI KINGSTON-TUOTTEEN LOPPUKÄYTTÄJÄLLE MISTÄÄN VAURIOISTA, KULUISTA, MENETETYISTÄ TIEDOISTA, MENETETYISTÄ TULOISTA, MENETETYISTÄ TALLENTEISTA, MENETETYISTÄ TUOTOISTA TAI MISTÄ TAHANSA SATUNNAISISTA TAI VÄLILLISISTÄ HANKINTAAN LIITTYVISTÄ VAURIOISTA, KINGSTON-TUOTTEEN KÄYTÖSTÄ TAI SIITÄ, ETTÄ SITÄ EI VOIDA KÄYTTÄÄ, VAIKKA KINGSTONILLE OLISI ILMOITETTU NÄIDEN VAURIOIDEN MAHDOLLISUUDESTA. ERÄÄT OSAVALTIOT TAI MUUT LAINKÄYTTÖALUEET EIVÄT SALLI SATUNNAISTEN TAI VÄLILLISTEN VAURIOIDEN POIS SULKEMISTA, JOTEN YLLÄ ESITETYT RAJOITUKSET EIVÄT EHKÄ KOSKETA SINUA.

TÄMÄ RAJOITETTU TAKUU ANTAA OSTAJALLE ERITYISET LAILLISET OIKEUDET, JA OSTAJALLA SAATTAA OLLA MYÖS MUITA OIKEUKSIA, JOTKA VAIHTELEVAT OSAVALTIOIDEN TAI LAINKÄYTTÖALUEIDEN VÄLILLÄ.

EUROOPAN UNIONIN KANSALAISTEN OSALTA PÄTEE, ETTÄ JOS TÄMÄN TUOTTEEN OSTAJA ON KULUTTAJA, JOKA ON HANKKINUT TUOTTEEN YKSITYISEEN KÄYTTÖÖN, TÄMÄ TAKUU ON LISÄYS KULUTTAJAN LAILLISIIN OIKEUKSIIN VIALLISIIN TUOTTEISIIN LIITTYEN. TIETOJA KULUTTAJAN LAILLISISTA OIKEUKSISTA ON SAATAVILLA PAIKALLISESTA KULUTTAJANEUVONTAKESKUKSESTA. TÄMÄN VASTUUVAPAUSLAUSEKKEEN TARKOITUKSENA EI OLE KINGSTONIN VELVOLLISUUKSIEN RAJAAMINEN TAI POIS SULKEMINEN SEN HUOLIMATTOMUUDESTA TAI VIRHEELLISESTÄ ESITYKSESTÄ JOHTAVISSA KUOLEMANTAPAUKSISSA TAI LOUKKAANTUMISISSA.

Tämän takuun tarjoaa:

Kingston Technology Company, Inc.,
17600 Newhope Street
Fountain Valley, CA 92708
U.S.A.

Australialaiset kuluttajat:
Katso takuutiedot Kingstonin rajoitetun takuun tiedotteesta, joka koskee Australiassa.

Tarkistus: helmikuu 2018

Aikaisemmat takuut
03/2012 - 05/2013
05/2013 - 02/2018