This site uses cookies to provide enhanced features and functionality. By using the site, you are consenting to this. Read more about our cookie policy.

Garantie

Kingston Beperkte garantieverklaring

De volledige informatie ten aanzien van de garanties van Kingston staat hieronder. U kunt sneller naar de door u gewenste informatie gaan door op een van onderstaande onderwerpen te klikken:

Kingston garandeert de oorspronkelijke klant dat zijn producten vrij zijn van defecten in materiaal en vakmanschap. In navolging van de voorwaarden en beperkingen hieronder uiteengezet, zal Kingston, naar zijn inzicht, tot reparatie of vervanging van elk onderdeel van zijn producten overgaan die als gevolg van ondeugdelijke materialen of vakmanschap defect blijken te zijn. Gerepareerde onderdelen of vervangende producten zullen door Kingston worden geleverd op basis van omruiling, en zullen derhalve nieuw of hersteld zijn. Alle herstelde producten worden getest om er zeker van te zijn dat ze functioneel gelijk zijn aan nieuwe producten. Als Kingston niet in staat is om het product te repareren, dan wel te vervangen, zal hij overgaan tot restitutie of creditering van de huidige waarde van het product op het moment dat aanspraak op de garantie werd gedaan, of de aankoopprijs, welke in waarde het laagst is.

Deze beperkte garantie dekt geen schade aan dit product als gevolg van onjuiste installatie, onbedoelde situatie (ongeluk), verkeerd gebruik, misbruik, natuurlijke rampen, onvoldoende of overmatige elektrische voeding, abnormale mechanische of omgevingsomstandigheden, of elke ongeautoriseerde demontage, reparatie of modificatie. Deze beperkte garantie zal niet van toepassing zijn als: (i) het product werd niet gebruikt in overeenstemming met de bijgeleverde instructies, of (ii) als het product niet gebruikt is voor de beoogde functie. Deze beperkte garantie geldt ook niet voor producten waarvan de oorspronkelijke identificatie-informatie gewijzigd, uitgewist of verwijderd is, die niet goed behandeld of verpakt zijn, die verkocht zijn als tweedehands, of zijn doorverkocht in tegenstrijd met de geldende wetgeving binnen de V.S. en andere geldende exportwetgeving.

Deze beperkte garantie dekt uitsluitend reparatie, vervanging, restitutie of tegoedstelling voor defecte producten van Kingston, zoals hierboven vermeld. Kingston is niet aansprakelijk voor, en dekt onder geen enkele garantie, schades of verliezen van welke aard dan ook als gevolg van verlies van, beschadigingen aan, of verminking van, opgeslagen materiaal of gegevens, of kosten voor het bepalen van de oorzaak van de problemen aan het systeem, of het verwijderen, onderhoud plegen aan, of installeren van producten van Kingston. Deze garantie sluit externe partijen, software, aangesloten apparatuur of opgeslagen gegevens uit. Kingston is derhalve niet aansprakelijk voor verliezen of beschadigingen die veroorzaakt zijn door software van derden, aangesloten apparatuur, of opgeslagen gegevens. In geval van aanspraak op de garantie bestaat de enige verplichting van Kingston uit het verstrekken van een restitutie of een vervanging van de hardware.

Duur van de garantie

Levenslange productgarantie:**
De volgende producten van Kingston vallen onder deze garantie voor de levensduur van het product:

Geheugenmodules, waaronder ValueRAM®, HyperX®, Retail Memory en Kingston systeem-specifieke geheugen; geheugenkaarten (bijv. Secure Digital, Secure Digital HC en XC, CompactFlash, MultiMediaCard, SmartMedia) en Flashadapters.

Garantieperiode van vijf jaar:
De volgende producten van Kingston vallen onder deze garantie voor een periode van vijf jaar vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke klant: USB DataTraveler®-schijven en SSDNow KC100 (Solid State Drives).

Garantieperiode van drie jaar:
De volgende producten van Kingston vallen onder deze garantie voor een periode van drie jaar vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke klant: SSDNow (Solid State Drives), behalve voor de SSDNow KC100, SSDNow S200/30GB en SSDNow SMS200/30GB.

Garantieperiode van twee jaar:
De volgende producten van Kingston vallen onder deze garantie voor een periode van twee jaar vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke klant: SSDNow S200/30GB, SSDNow SMS200/30GB, MobileLite Reader, microSD Reader en producten die vallen onder het Kingston Customization Program. Producten die vallen onder het Kingston Customization Program zijn gelimiteerd aan credit of restitutie gedurende de garantieperiode van twee jaar. In sommige situaties kan Kingston naar eigen goeddunken ervoor kiezen om defecte producten die onder det Kingston Customization Program vallen te vervangen met functioneel vergelijkbaar producten.

Garantieperiode van één jaar:
de volgende producten van Kingston vallen onder deze garantie gedurende één jaar vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke eindgebruiker: MobileLite Wireless, DataTraveler Accessory Kit, Wi-Drive®, TravelLite® SD/MMC Reader en HyperX Fan.

In het geval dat een product niet meer gemaakt wordt, zal Kingston, naar eigen inzicht, het product repareren, aanbieden het product te vervangen voor een functioneel vergelijkbaar product of zorgen voor restitutie van de aankoopwaarde of de huidige waarde van het product, welke daarvan het laagst is.

Gerepareerde of vervangen producten zullen door deze beperkte garantie gedekt blijven voor de resterende duur van de oorspronkelijke garantieperiode, of negentig (90) dagen, welke daarvan het langste duurt.

Deze beperkte garantie geldt alleen voor de oorspronkelijke klant voor de duur van de productgarantie hierin beschreven. Deze beperkte garantie is niet overdraagbaar. Voor producten die zijn aangeschaft als onderdeel van een pakket geldt dat het pakket als geheel moet worden geretourneerd om voor de garantie in aanmerking te komen.

**Voor Rusland wordt de levenslange productgarantie bepaald voor een periode van tien (10) jaar vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke eindgebruiker.

Gratis technische ondersteuning

Als u tijdens het installeren of het gebruik daarna problemen ondervindt ten aanzien van een product van Kingston, kunt u via de afdeling Technische Ondersteuning met Kingston contact opnemen voordat u uw systeem ter reparatie aanbiedt.

Ga voor ondersteuning op internet naar kingston.com/support.

Kingston biedt zijn klanten wereldwijd ook gratis technische ondersteuning in de taal Engels.

Verenigde Staten en Canada:
De technische ondersteuning van Kingston in de Verenigde Staten en Canada kunnen rechtstreeks gebeld worden via: +1 (714) 435-2639, of gratis via: +1 (800) 435-0640.

Europa, Midden-Oosten en Afrika:
De technische ondersteuning van Kingston in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, met uitzondering van de landen die elders vermeld staan, kan telefonisch benaderd worden door te bellen naar +44 (0) 1932 738888; of ga voor telefoonnummers tegen nationaal tarief naar http://www.kingston.com/en/company/contacts.

De technische ondersteuning van Kingston in Azië kan rechtstreeks gebeld worden via:

 • Bellen vanaf Australië: 1800-620-569, Gratis

 • Bellen vanaf Nieuw-Zeeland: 0800-546-478, Gratis

 • Bellen vanaf China: 800-810-1972, Gratis

 • Bellen vanaf Hong Kong: 800-900478, Gratis

 • Bellen vanaf India: 1-860-233-4515/+917385709311/+917385709322, betaald bellen (ma t/m vr, 9:30 tot 17:30)

 • Bellen vanaf Japan: 00531-88-0018, Gratis

 • Bellen vanaf Maleisië: 1800-812078, Gratis

 • Bellen vanaf Singapore: 800-8861042, Gratis

 • Bellen vanaf Taiwan: 0800-666-200, Gratis

 • Bellen vanaf Thailand: 001800-861-0018, Gratis

 • Bellen vanaf andere Aziatische landen: +886-3-500-1715, betaald bellen

Procedures en vereisten ten aanzien van aanspraak op garantie

Voor het krijgen van garantie kunt u een defect product terugbrengen naar de oorspronkelijke verkoper daarvan, of de erkende Kingston dealer of distributeur van wie u het product van Kingston heeft aangeschaft. Ga akkoord met de voorwaarden in het retourbeleid voordat u het product terugbrengt. Gewoonlijk dient u van het product de identificatie-informatie te leveren, inclusief het model- en eventuele serienummer, en een gedetailleerde omschrijving van het probleem dat u ondervindt. Bovendien dient u het oorspronkelijke aankoopbewijs te overleggen als bewijs dat u voor het product nog binnen de garantieperiode aanspraak op de garantie maakt.

Verenigde Staten:
In de Verenigde Staten, kunt u het product rechtstreeks retourneren aan het servicecentrum van Kingston nadat u eerst een Return Material Authorization ("RMA")-nummer van Kingston ontvangen heeft. Een RMA-nummer krijgt u door naar kingston.com/us/support te gaan of te bellen met de klantenservice van Kingston via +1 (714) 438-1810 of +1 (800) 337-3719. Neem voor het retourneren van ValueRAM geheugenproducten contact op met de Technische ondersteuning via +1 (800) 435-0640 voor RMA-service en ondersteuning.

Nadat u van Kingston een RMA-nummer heeft ontvangen, moet u het product binnen dertig (30) dagen versturen naar Kingston Technology Company, Inc., Customer Service, 17665-A Newhope Street, Fountain Valley, CA 92708 VS. U bent verantwoordelijk voor de kosten van verzending en verzekering van uw geretourneerde producten. Producten die naar het servicecentrum verstuurd worden, moeten goed worden ingepakt om te voorkomen dat ze tijdens het transport beschadigen. Het RMA-nummer van Kingston dient u duidelijk op de buitenkant van de verpakking te noteren. Als u uw product naar het servicecentrum verstuurd zonder het RMA-nummer duidelijk op de buitenkant van de verpakking te vermelden, zal het pakket ongeopend naar u worden teruggestuurd.

Europa, Midden-Oosten en Afrika:
In Europa, het Midden-Oosten en Afrika, als u het product niet kunt retourneren aan de oorspronkelijke verkoper, de erkende Kingston dealer of distributeur van wie u het product heeft aangeschaft, kunt u het product rechtstreeks versturen naar het servicecentrum van Kingston nadat u van Kingston eerst een RMA-nummer ontvangen heeft. Een RMA-nummer kunt u verkrijgen via kingston.com/en/support. In sommige situaties kunnen wij om een aankoopbewijs vragen.

Nadat u van Kingston een RMA-nummer heeft ontvangen, moet u het product binnen dertig (30) dagen versturen naar Kingston Technology Europe Co LLP, Kingston Court, Brooklands Close, Sunbury on Thames, Middlesex, TW16 7EP, VK. U bent verantwoordelijk voor de kosten van verzending en verzekering van uw geretourneerde producten. De producten moeten goed worden ingepakt om te voorkomen dat ze tijdens transport beschadigen. Het RMA-nummer van Kingston moet duidelijk zichtbaar zijn op de buitenkant van de verpakking. Als u het RMA-nummer niet duidelijk op de buitenkant van de verpakking heeft vermeld, wordt het pakket ongeopend naar u teruggestuurd.

Pacifisch Azië:
In Azië, klik op de regio die voor u van toepassing is. In Taiwan kunt u een defect product naar onze lokale distributeur of servicecenter terugbrengen, of een online aanvraagprocedure invullen. Ga naar http://dbcs.kingston.com/web_rma/taiwan/ om verder te gaan. In China kunt u een RMA-nummer aanvragen via een erkende distributeur of een erkend servicecentrum. Ga voor een overzicht van servicecentra in China naar http://legacy.kingston.com/china/support/center/network.htm.

In alle andere Pacifisch Aziatische landen kunt u contact opnemen met uw lokale distributeur of dealer om een Return Material Authorization (“RMA”) RMA-nummer aan te vragen.

Binnen drie dagen na ontvangst van een RMA-nummer moet het defecte product goed worden ingepakt en worden verstuurd door uitsluitend FedEx naar Kingston Technology Far East Corp, 4F, No. 8, Kedung 3RD., Chunan, Miaoli, Taiwan 35053, R.O.C. Kingston is niet aansprakelijk voor kosten die voortkomen uit transport of douane. Ga voor het volledige RMA-beleid van Kingston Technology in het Verre Oosten (toegang wordt beperkt tot erkende distributeurs en dealers van Kingston) naar: http://portal.kingston.com/portal/login.asp.

Het geretourneerde product wordt eigendom van Kingston. Gerepareerde of vervangende producten worden verstuurd op kosten van Kingston.

Vrijwaringen

ZOVER ALS TOEGESTAAN WORDT DOOR DE GELDENDE WETGEVING, BETREFT HET VOORGAANDE DE VOLLEDIGE GARANTIE VOOR PRODUCTEN VAN KINGSTON EN VERVANGT ALLE OVERIGE GARANTIES EN REPRESENTATIES, MONDELING EN SCHRIFTELIJK. MET UITZONDERING VAN WAT UITDRUKKELIJK HIERBOVEN IS UITEENGEZET, GELDEN ER GEEN ANDERE GARANTIES TEN AANZIEN VAN PRODUCTEN VAN KINGSTON EN KINGSTOND DOET UITDRUKKELIJK AFSTAND VAN ALLE GARANTIES DIE HIERIN NIET VERMELD STAAN, WAARONDER, TOT DE MATE DIE WETTELIJK IS TOEGESTAAN, ALLE GARANTIE DIE KAN BESTAAN KRACHTENS NATIONALE, REGIONELE, PROVINCIALE OF LOKALE WETGEVING, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN NIET-OVERTREDING, VERKOOPBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN SPECIFIEK DOEL. ALLE GARANTIES, EXPLICIET OF IMPLICIET, WORDEN BEPERKT TOT DE TIJDSDUREN HIERBOVEN UITEENGEZET. SOMMIGE STATEN OF ANDERE JURISDICTIES STAAN HET UITSLUITEN VAN IMPLICIETE GARANTIES OF BEPERKINGEN VAN HOE LANG EEN IMPLICIETE GARANTIE DUURT NIET TOE, ZODAT BOVENSTAANDE BEPERKING NIET OP U VAN TOEPASING HOEFT TE ZIJN.

KINGSTON PRODUCTEN ZIJN NIET GEAUTORISEERD VOOR GEBRUIK ALS KRITISCHE ONDERDELEN IN LEVENSONDERSTEUNENDE APPARATUUR, OF VOOR TOEPASSINGEN WAARBIJ DE UITVAL OF EEN VERSTORING VAN DE PRODUCTEN TOT EEN SITUATIE LEIDT WAARIN PERSOONLIJK LETSEL OF DE DOOD HET WAARSCHIJNLIJKE GEVOLG IS. KINGSTON IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR DE DOOD VAN PERSONEN OF WELK VERLIES, LETSEL, OF VERWONDINGEN AAN MENSEN OF BESCHADINGEN VAN EIGENDOMMEN DAN OOK, DOOR HET GEBRUIK VAN PRODUCTEN IN TOEPASSINGEN ZOALS, MAAR NIET BEPERKT TOT, MILITAIRE OF MILITAIR-GERELATEERDE UITRUSTING, APPARATUUR VOOR VERKEERSHANDHAVING, SYSTEMEN TER VOORKOMING VAN RAMPEN EN MEDISCHE OF MEDISCH-GERELATEERDE APPARATUUR.

DE VOLLEDIGE AANSPRAKELIJKHEID VAN KINGSTON KRACHTENS DEZE, OF ELKE ANDER GARANTIE, EXPLICIET OF IMPLICIET, BEPERKT ZICH TOT REPARATIE, VERVANGING OF RESTITUTIE. REPARATIE, VERVANGING OF RESTITUTIE ZIJN DE ENIGE EN EXCLUSIEVE REMEDIES VOOR CONTRACTBREUK OF ANDERE JURIDISCHE UITEENZETTING. TOT DE VOLLEDIGE MATE DIE BIJ DE GELDENDE WET IS TOEGESTAAN, ZAL KINGSTON NIET AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR DE AANKOPER OF KLANT VAN EEN PRODUCT VAN KINGSTON TEN AANZINE VAN BESCHADIGINGEN, ONKOSTEN, GEGEVENSVERLIES, GEDERFDE INKOMSTEN, OMZETVERLIES, WINSTDERVING, OF INCIDENTELE OF VERVOLGSCHADES DIE VOORTKOMEN UIT DE AANKOOP, HET GEBRUIK OF HET ONVERMOGEN OM HET PRODUCT VAN KINGSTON TE GEBRUIKEN, ZELFS ALS KINGSTON VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE BESCHADIGINGEN OP DE HOOGTE IS GESTELD. SOMMIGE STATEN OF ANDERE JURISDICTIES STAAN HET UITSLUITEN OF HET BEPERKEN VAN INCIDENTELE OF VERVOLGSCHADES NIET TOE, ZODAT DE BOVENSTAANDE BEPERKINGEN OF UITSLUITINGEN NIET OP U VAN TOEPASSING HOEVEN TE ZIJN.

DEZE BEPERKTE GARANTIE GEEFT U SPECIFIEKE JURIDISCHE RECHTEN, EN U KUNT OOK ANDERE RECHTEN HEBBEN DIE VAN STAAT TOT STAAT OF JURISDICTIE TOT JURISDICTIE KUNNEN VERSCHILLEN.

MET BETREKKING TOT INWONERS VAN LANDEN DIE LID ZIJN VAN DE EUROPESE UNIE, ALS DIT PRODUCT DOOR EEN CONSUMENT IS AANGESCHAFT EN NIET ALS GEVOLG VAN EEN AANKOOP DOOR EEN BEDRIJF, GELDT DEZE GARANTIE ALS TOEVOEGING OP UW WETTELIJKE RECHTEN MET BETREKKING TOT DE PRODUCTEN DIE DEFECT ZIJN. ADVIES OVER UW WETTELIJKE RECHTEN IS VERKRIJGBAAR VIA UW LOKALE CENTRUM VOOR CONSUMENTENADVIES. DEZE VRIJWARING HEEFT NIET TOT DOEL DE AANSPRAKELIJKHEID VAN KINGSTON TE DOEN BEPERKEN OF UITSLUITEN VOOR DE DOOD OF HET LETSEL DAT VEROORZAAKT WORDT DOOR ZIJN NALATIGHEID OF VOOR FRAUDULEUZE MISINTERPRETATIE.

Deze garantie wordt verstrekt door:

Kingston Technology Company, Inc.,
17600 Newhope Street
Fountain Valley, CA 92708
V.S.

Consumenten in Australië:
Zie Kingston's verklaring over de beperkte garantie voor garantie-informatie voor Australië.

Versie: mei 2013

Voorgaande

11/2006 - 07/2007
07/2007 - 28/07/2008
28/07/2008 - 20/02/2009
21/02/2009 - 11/2010
01/03/2012 - 31/05/2013

    Back To Top