A Kingston Korlátozott garanciáról szóló nyilatkozata

Az alábbiakban olvasható a Kingston garanciáira vonatkozó teljeskörű információ. Az alábbi listán kiválaszthatja a kívánt témakört, és így közvetlenül az adott részre léphet:

A Kingston garantálja az eredeti végfelhasználó számára, hogy termékei anyaghibáktól és gyártási hibáktól mentesek, a jelen dokumentumban megfogalmazott feltételeknek megfelelően. Az alább meghatározott feltételeknek és korlátozásoknak megfelelően a Kingston saját döntése szerint megjavítja vagy kicseréli azon termékeit vagy termékei bármely alkatrészét, amelyen anyaghiba vagy gyártási hiba jelentkezik. A Kingston új vagy javított termékekkel vagy alkatrészekkel cseréli ki a hibás termékeket vagy alkatrészeket. A Kingston az összes javított terméket teszteli, és ellenőrzi, hogy funkcióikat tekintve egyenértékűek-e az új termékekkel. Ha a Kingston nem tudja megjavítani vagy kicserélni a hibás terméket, a jótállási igény érvényesítésekor visszatéríti vagy jóváírja a terméknek a jótállási igény idején aktuális, illetve a vásárláskori ára közül az alacsonyabb összeget. A vásárlás dátumát, helyét, valamint a termék leírását és árát tartalmazó, a vásárlást igazoló számlát be kell mutatni.

A jelen korlátozott jótállás nem terjed ki a termék olyan meghibásodásaira, amelyek nem rendeltetésszerű telepítésből, balesetből, visszaélésből, téves használatból, természeti katasztrófából, nem elégséges vagy túl magas elektromos tápellátásból, rendellenes mechanikai vagy környezeti körülményekből, illetve engedély nélkül végzett szétszerelésből, javításból vagy módosításból erednek. A jelen korlátozott garancia érvényét veszti, ha: (i) a terméket bármelyik mellékelt utasítást be nem tartva használták, vagy (ii) a terméket nem rendeltetésszerűen használták.

Szintén nem terjed ki a jelen korlátozott jótállás olyan termékre, amelyen az eredeti azonosítási információkat megváltoztatták, olvashatatlanná tették vagy eltávolították, illetve amelyet nem kezeltek vagy nem csomagoltak megfelelően, amelyet használtan értékesítettek, illetve az Amerikai Egyesült Államok exportelőírásai vagy más, vonatkozó exportelőírások megszegésével értékesítettek.

A jelen korlátozott jótállás kizárólag meghibásodott Kingston-termékek javítására, illetve árának visszatérítésére vagy jóváírására terjed ki a fentieknek megfelelően. A Kingston nem vonható felelősségre – és nem biztosít jótállást – semmiféle olyan kár vagy veszteség vonatkozásában, amely tartalom vagy adatok elvesztéséből, károsodásából vagy sérüléséből ered, illetve semmiféle olyan költség vonatkozásában, amely rendszerproblémák forrásának megállapításához vagy Kingston termékek eltávolításához, szervizeléséhez vagy beszereléséhez kapcsolódik. A jelen jótállás nem vonatkozik a harmadik felek által készített szoftverekre, a csatlakoztatott berendezésekre és a tárolt adatokra. Ily módon a Kingston nem vonható felelősségre harmadik felek szoftvereinek, csatlakoztatott berendezéseknek, illetve tárolt adatoknak tulajdonítható tényleges vagy következményes veszteségekért és károkért. Igény bejelentése esetén a Kingston saját döntése alapján kizárólag és legfeljebb arra kötelezett, hogy megjavítsa vagy kicserélje a hardvert, vagy visszatérítse annak vételárát.

A jótállási időtartam

A termék élettartamára szóló jótállás:**

Az alábbi Kingston-termékekre teljes élettartamuk során kiterjed a jótállás:

Memóriamodulok, köztük a ValueRAM®, a HyperX®, a kiskereskedelmi memóriák és a Kingston rendszerspecifikus memóriái; Flash memóriakártyák (pl.: Secure Digital, Secure Digital HC és XC, CompactFlash, MultiMediaCard, SmartMedia az Industrial Temp microSD kivételével) és Flash adapterek.

Öt év garancia:

Az alábbi Kingston-termékekre az eredeti végfelhasználó által történő vásárlás dátumától kezdődően öt év garancia vonatkozik: USB DataTraveler® meghajtók (a DataTraveler® Workspace kivételével), IronKey® USB-meghajtók és SSDNow® KC100 (Solid State Drive meghajtók) és Industrial Temp microSD kártyák.

Öt év garancia vagy a fennmaradó SSD-élettartamon alapuló termékgarancia:

Ez a garancia az alábbi Kingston-termékekre vonatkozik, a következő időtartamok közül a hamarabb bekövetkező érvényes: (i) a terméket eredetileg megvásároló végfelhasználó számára a vásárlás napjától számított öt évig, vagy (ii) addig a dátumig, amíg a meghajtó használata a Kingston által implementált 231-es SMART-attribútum „fennmaradó SSD-élettartam” alapján el nem éri az egy (1) normalizált értéket a Kingston SSD Manager (KSM) jelentése szerint: SSDNow® DC400 , SSDNow® KC400 és SSDNow® M.2 G.2 sorozat (SM2280SEG2) és DCP1000* sorozatú SSD-k.

A Kingston SSD Manager (KSM) a termék adatlapjában meg van határozva, és ingyenesen elérhető a Kingston webhelyén: www.kingston.com/ssdmanager. Az új, még nem használt termék kopásjelzője százas (100) értéket jelez, míg a programtörlési ciklusok szempontjából a teherbírása határát elért termék kopásjelzője egyes (1) értéket jelez.

*A DCP1000 sorozatú SSD-k esetében, ha a négy (4) különálló SSDNow® M.2 SSD közül, amelyek a DCP1000-et alkotják, egy vagy több kopásjelzőjének értéke egy (1), akkor a termékre ez alapján a garancia alapján már nem jár jótállás.

Három év garancia:

Az alábbi Kingston-termékekre az eredeti végfelhasználó által történő vásárlás dátumától kezdődően három év garancia vonatkozik: DataTraveler 2000, HyperX SSD (FURY, Savage és Predator) SSDNow® (Solid State meghajtók), kivéve az SSDNow® DC400, SSDNow® KC100, SSDNow® KC400, SSDNow® S200/30GB, SSDNow® SMS200/30GB, SSDNow® UV300, SSDNow® UV400, SSDNow® DCP1000 és SSDNow® M.2 G.2 (SM2280SEG2) sorozatú SSD-k.

Három év garancia vagy a fennmaradó SSD-élettartamon alapuló termékgarancia:

Ez a garancia az alábbi Kingston-termékekre vonatkozik, a következő időtartamok közül a hamarabb bekövetkező érvényes: (i) a terméket eredetileg megvásárló végfelhasználó számára a vásárlás napjától számított három évig, vagy (ii) addig a dátumig, amíg a meghajtó használata a Kingston által implementált 231-es SMART-attribútum „fennmaradó SSD-élettartam” alapján el nem éri az egy (1) normalizált értéket a Kingston SSD Manager (KSM) jelentése szerint: SSDNow® UV300 sorozatú SSD-k.

A Kingston SSD Manager (KSM) a termék adatlapjában meg van határozva, és ingyenesen elérhető a Kingston webhelyén: www.kingston.com/ssdmanager. Az új, még nem használt termék kopásjelzője százas (100) értéket jelez, míg a programtörlési ciklusok szempontjából a teherbírása határát elért termék kopásjelzője egyes (1) értéket jelez.

Két év garancia:

Az alábbi Kingston termékekre az eredeti végfelhasználó által történő vásárlás dátumától kezdődően két év garancia vonatkozik: SSDNow® S200/30GB, SSDNow® SMS200/30GB, DataTraveler® Workspace, DataTraveler® Bolt Duo, MobileLite® Wireless - Gen 3, MobileLite® Wireless - Gen 2, MobileLite® Reader, microSD Reader, HyperX™ Cloud fejhallgató (kivéve a csomagban foglalt ingyenes promóciós elemeket), HyperX™ egérpárnák, Nucleum™, HyperX™ billentyűzetek, HyperX™ egér és a Kingston Testreszabási Program alá tartozó termékek. A Kingston Testreszabási Program termékeire a két éves jótállási időszak során csak a jóváírási vagy visszatérítési garancia vonatkozik. Bizonyos esetekben a Kingston a saját elhatározása alapján dönthet úgy, hogy kicseréli a Kingston Testreszabási Program keretében megrendelt hibás termékeket egyenértékű funkcionalitású termékekkel.

Egy év garancia:

Az alábbi Kingston-termékekre az eredeti végfelhasználó által történő vásárlás dátumától kezdődően egy év garancia vonatkozik: MobileLite® Wireless - Gen 1, DataTraveler® Accessory Kit, Wi-Drive®, TravelLite® SD/MMC Reader és HyperX™ Fan.

Hat hónap jótállás:

Az alábbi Kingston-termékekre az eredeti végfelhasználó által történő vásárlás dátumától kezdődően hat hónap garancia vonatkozik: HyperX™ Cloud, Core és Cloud II fejhallgató-tartozékok, amelyek a következőkből állnak: eltávolítható mikrofonok, fülsapkák, vezérlődobozok, kéteres 3,5 mm-es hosszabbítókábelek, számítógépes hosszabbítókábelek, fejhallgató-elosztókábelek, repülőgépes fejhallgató-adapterek és hálós hordtáskák.

Kilencven nap garancia:

Az alábbi Kingston-termékekre az eredeti végfelhasználó által történő vásárlás dátumától kezdődően kilencven napos garancia vonatkozik: Javított HyperX™ fejhallgatók.

Amennyiben egy termék gyártása megszűnik, a Kingston saját belátása szerint vagy megjavítja a terméket, vagy az eredetivel összemérhető csereterméket kínál fel, vagy pedig visszatéríti a termék vásárláskori és aktuális értéke közül az alacsonyabb összeget.

A megjavított és kicserélt termékekre továbbra is érvényes a jelen korlátozott jótállás az eredeti jótállási időszak végéig, vagy ha az hosszabb, kilencven (90) napig.

Ez a korlátozott garancia csak az eredeti végfelhasználóra vonatkozik, és a jelen dokumentumban ismertetett feltételek és követelmények vonatkoznak rá. A jelen korlátozott jótállás nem ruházható át. A készlet részeként vásárolt termékek esetén a teljes készletet vissza kell küldeni a garancia érvényesítéséhez.

**A termék élettartama a termék használata során annak normál várható élettartamát jelenti az iparágban. De az élettartam-garanciát különböző országok eltérő módon határozhatják meg. Oroszországban az élettartam garancia meghatározás szerint az eredeti végfelhasználó általi vásárlás napjától számított tíz (10) év.

Ingyenes műszaki támogatás

Ha Kingston-termék telepítése vagy azt követő használata során nehézségekbe ütközik, a rendszer szervizelése előtt kapcsolatba léphet a Kingston műszaki támogatási részlegével.

Internetes támogatáshoz keresse fel a következő webhelyet: www.kingston.com/support.

A Kingston ügyfelei részére világszerte biztosít angol nyelvű műszaki támogatást is.

Egyesült Államok és Kanada:

Az Egyesült Államokban és Kanadában a Kingston műszaki támogatási részlegével közvetlenül kapcsolatba léphet az alábbi telefonszámon: +1 (714) 435-2639 vagy díjmentesen: +1 (800) 435-0640.

Európa, Közel-Kelet és Afrika:

Európában, a Közel-Keleten és Afrikában – a máshol felsorolt országok kivételével – a Kingston műszaki támogatási részlegét a +44 (0) 1932 738888 telefonszámon lehet elérni. Az országon belüli díjért hívható számok listája a www.kingston.com/en/company/contacts webhelyen található.

Ázsia:

Ázsiában a Kingston műszaki támogatási részlegével közvetlenül kapcsolatba léphet az alábbi telefonszámokon:

 • Hívás Ausztráliából: 1800-620-569, ingyenesen hívható szám
 • Hívás Új-Zélandról: 0800-546-478, ingyenesen hívható szám
 • Hívás Kínából: 800-810-1972, ingyenesen hívható szám
 • Hívás Hongkongból: 800-900478, ingyenesen hívható szám
 • Hívás Indiából: 1-860-233-4515, díjköteles hívás (hétfőtől szombatig de. 9:30-tól du. 5:30-ig)
 • Hívás Japánból: 00531-88-0018, ingyenesen hívható szám
 • Hívás Malajziából: 1800-812078, ingyenesen hívható szám
 • Hívás Szingapúrból: 800-8861042, ingyenesen hívható szám
 • Hívás Tajvanról: 0800-666-200, ingyenesen hívható szám
 • Hívás Thaiföldről: 001800-861-0018, ingyenesen hívható szám
 • Hívás más ázsiai országokból: +886-3-500-1715, díjköteles hívás

A jótállási igény eljárásai és követelményei

Jótállási szolgáltatás igénybevételéhez a hibás terméket visszajuttathatja a vásárlás eredeti helyére, illetve azon meghatalmazott Kingston-kereskedő vagy forgalmazó részére, amelytől a Kingston-terméket vásárolta. Kérjük, a termék visszajuttatása előtt ellenőrizze a visszajuttatásra vonatkozó szabályzat feltételeit. Általában fel kell tüntetnie a termék azonosító adatait, köztük a modellszámot és a sorozatszámot (ha van ilyen), valamint a tapasztalt probléma részletes leírását. Mellékelnie kell a vásárlást bizonyító számlát. A visszaküldött összes alkatrész vagy termék, ha azokat kicserélik, vagy visszatérítik az árukat, átvétel után a Kingston tulajdonává válnak. A megjavított, illetve kicserélt termék szállítása a Kingston költségére történik. A vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékig, azokra a termékekre, amelyeket nem a Kingston hivatalos kereskedőin vagy terjesztőin keresztül értékesítettek ez a garancia nem vonatkozik, és a Kingston dönthet úgy, hogy a terméket díj ellenében javítja meg vagy cseréli ki. Ez a minőségbiztosítás miatt van így. A rendelkezésre álló garanciáért vegye fel a kapcsolatot azzal a kereskedővel, akitől az ilyen termékeket vásárolta.

Egyesült Államok:

Az Egyesült Államokban a terméket azt követően küldheti vissza közvetlenül a Kingston szervizközpontjába, hogy a Kingstontól anyagvisszaküldési engedélyszámot („RMA”) kapott. Az RMA-szám beszerzéséhez látogasson el a kingston.com/us/support weboldalra, vagy hívja a Kingston ügyfélszolgálatát a +1 (714) 438-1810 vagy a +1 (800) 337-3719 telefonszámon. A ValueRAM memória esetében az RMA szolgáltatás és támogatás termékvisszaküldéshez való igénybevételéhez vegye fel a kapcsolatot a műszaki támogatási szolgálattal a +1 (800) 435-0640 telefonszámon.

Miután a Kingstontól beszerezte az RMA-számot, harminc (30) napon belül el kell küldenie a terméket a következő címre: Kingston Technology Company, Inc., Customer Service, 17665-A Newhope Street, Fountain Valley, CA 92708 USA. A visszaküldött termék biztosítási és szállítási költségeit Ön viseli. A szervizközpontba küldött termékeket megfelelően be kell csomagolni, hogy ne sérüljenek meg szállítás közben. Jól látható módon fel kell tüntetni a Kingston RMA-számot a csomagoláson. Ha a terméket anélkül küldi vissza a szervizközpontba, hogy jól láthatóan feltüntetné az RMA-számot a csomagoláson, akkor a csomagot felbontatlanul visszaküldjük.

Európa, Közel-Kelet és Afrika:

Európában, a Közel-Keleten és Afrikában: amennyiben nem tudja a terméket az eredeti vásárlás színhelyére, illetve azon meghatalmazott Kingston kereskedő vagy forgalmazó részére visszajuttatni, amelytől a terméket vásárolta, úgy a terméket közvetlenül visszaküldheti a Kingston szervizközpontjába, miután a Kingstontól anyagvisszaküldési engedélyszámot („RMA”) szerzett be. RMA-számot úgy kaphat, ha felkeresi a kingston.com/en/support webhelyet. Egyes esetekben a vásárlást igazoló dokumentumra is szükségünk lehet.

Miután a Kingstontól beszerezte az RMA-számot, harminc (30) napon belül el kell küldenie a terméket a következő címre: Kingston Technology Europe Co LLP, Kingston Court, Brooklands Close, Sunbury on Thames, Middlesex, TW16 7EP, U.K. A termék(ek) biztosítási és szállítási költségeit Ön viseli. A termék(ek)et megfelelően be kell csomagolni, hogy szállítás közben ne sérüljön/sérüljenek meg. Jól látható módon fel kell tüntetni a Kingston RMA-számot a csomagoláson. Ha az RMA-szám nincs feltüntetve a csomagoláson, akkor azt bontatlanul visszaküldjük.

Ázsia:

Ázsia esetén kérjük, hivatkozzon az Ön régiójára. Tajvanon visszajuttathatja a hibás terméket a helyi terjesztőnkhöz vagy szervizközpontunkba, vagy elvégezhet egy online jelentkezési eljárást. A folytatáshoz keresse fel a https://dbcs.kingston.com/web_rma/taiwan/. webhelyet. Kínában vagy meghatalmazott forgalmazón, vagy meghatalmazott szervizközponton keresztül igényelhet RMA-t. A Kínában rendelkezésre álló szervizközpontok listájának megtekintéséhez lépjen a következő weboldalra: https://www.kingston.com/cn/support/china/center.

Miután beszerezte az RMA-számot a Kingstontól, három (3) napon belül küldje el a terméket a Kingston Technology Far East Corp., 4F., No. 8, Kedung 3rd Road, Chunan, Miaoli, Taiwan 35053, R.O.C. címre. A termék biztosítási és szállítási költségeit Ön viseli. A szervizközpontba küldött termékeket megfelelően be kell csomagolni, hogy ne sérüljenek meg szállítás közben. Jól látható módon fel kell tüntetni a Kingston RMA-számot a csomagoláson. Ha a terméket anélkül küldi vissza a szervizközpontba, hogy jól láthatóan feltüntetné az RMA-számot a csomagoláson, akkor a csomagot felbontatlanul visszaküldjük.

Az összes többi ázsiai országban lépjen kapcsolatba a helyi terjesztőjével vagy kereskedőjével anyagvisszaküldési engedélyszám (RMA) beszerzéséhez.

A FELELŐSSÉG ELHÁRÍTÁSA

A VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT MÉRTÉKBEN A FENTIEK A KINGSTON TERMÉKEIRE VONATKOZÓ TELJES JÓTÁLLÁST JELENTIK, ÉS MINDEN EGYÉB – SZÓBELI ÉS ÍRÁSBELI – JÓTÁLLÁST ÉS KIJELENTÉST SEMMISSÉ TESZNEK. A FENTEBB KIFEJEZETTEN FELTÜNTETETTEK KIVÉTELÉVEL A KINGSTON TERMÉKEK VONATKOZÁSÁBAN SEMMIFÉLE EGYÉB JÓTÁLLÁST NEM BIZTOSÍTUNK, ÉS A KINGSTON KIFEJEZETTEN ELHÁRÍT MAGÁTÓL MINDEN, A JELEN DOKUMENTUMBAN NEM SZEREPLŐ JÓTÁLLÁSI IGÉNYT, A VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT MÉRTÉKBEN IDEÉRTVE MINDEN OLYAN JÓTÁLLÁST IS, AMELY NEMZETI, ÁLLAMI, TARTOMÁNYI VAGY HELYI JOGSZABÁLYOK ALAPJÁN FENNÁLL, KORLÁTOZÁS NÉLKÜL IDEÉRTVE A JOGSÉRTÉSEK KIZÁRÁSÁRA, AZ ELADHATÓSÁGRA ÉS AZ ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA VONATKOZÓ BELEÉRTETT GARANCIÁKAT IS. MINDEN KIFEJEZETT ÉS BELEÉRTETT JÓTÁLLÁS A FENT MEGHATÁROZOTT IDŐTARTAMOKRA KORLÁTOZÓDIK. EGYES ÁLLAMOK, ILLETVE EGYÉB TÖRVÉNYHOZÁSI TERÜLETEK NEM TESZIK LEHETŐVÉ A BELEÉRTETT GARANCIÁK, ILLETVE A BELEÉRTETT GARANCIÁK IDŐBELI KORLÁTOZÁSAI KIZÁRÁSÁT, ÍGY ELŐFORDULHAT, HOGY A FENTI KORLÁTOZÁSOK NEM VONATKOZNAK ÖNRE.

A KINGSTON TERMÉKEK FELHASZNÁLÁSA NEM ENGEDÉLYEZETT LÉTFONTOSSÁGÚ ALKATRÉSZKÉNT ÉLETBENTARTÁSRA SZOLGÁLÓ BERENDEZÉSEKBEN, VALAMINT OLYAN ALKALMAZÁSOKBAN, AHOL A TERMÉKEK MEGHIBÁSODÁSA VAGY HIBÁS MŰKÖDÉSE OLYAN HELYZETET TEREMTHET, AMELYBEN SZEMÉLYI SÉRÜLÉS VAGY HALÁL ELŐFORDULÁSA VALÓSZÍNŰ. A KINGSTON NEM VONHATÓ FELELŐSSÉGRE SEMMIFÉLE OLYAN HALÁLESETÉRT ÉS SZEMÉLYI VAGY VAGYONI VESZTESÉGÉRT, SÉRÜLÉSÉRT ÉS KÁRÉRT, AMELY A TERMÉKEK OLYAN ALKALMAZÁSOKBAN VALÓ FELHASZNÁLÁSÁBÓL ERED, MINT AMILYEN EGYEBEK MELLETT A KATONAI VAGY AHHOZ KAPCSOLÓDÓ BERENDEZÉSEK, A KÖZLEKEDÉSIRÁNYÍTÓ BERENDEZÉSEK, A KATASZTRÓFAMEGELŐZŐ RENDSZEREK ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYI VAGY AHHOZ KAPCSOLÓDÓ BERENDEZÉSEK.

A JELEN VAGY MÁS GARANCIA ALAPJÁN A KINGSTON TELJES FELELŐSSÉGE, LEGYEN AZ KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT, A JAVÍTÁSRA, CSERÉRE, ILLETVE VISSZATÉRÍTÉSRE KORLÁTOZÓDIK. EGYEDÜL ÉS KIZÁRÓLAG A JAVÍTÁS, A CSERE ÉS A VISSZATÉRÍTÉS ÁLL RENDELKEZÉSRE JOGORVOSLAT GYANÁNT A GARANCIA MEGSZEGÉSE VAGY EGYÉB JOGI ELMÉLET ESETÉN. A VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN A KINGSTON NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A KINGSTON TERMÉKEK VÁSÁRLÓJA, ILLETVE VÉGFELHASZNÁLÓJA FELÉ SEMMIFÉLE OLYAN KÁRÉRT, KIADÁSÉRT, ADATVESZTÉSÉRT, KIESETT JÖVEDELEMÉRT, ELVESZETT MEGTAKARÍTÁSÉRT, ELVESZTETT NYERESÉGÉRT, ILLETVE SEMMIFÉLE OLYAN VÉLETLEN VAGY KÖVETKEZMÉNYKÉNT FELLÉPŐ KÁRÉRT, AMELY A KINGSTON TERMÉKEK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL, HASZNÁLATÁBÓL VAGY AZOK HASZNÁLATA KÉPESSÉGÉNEK FENN NEM ÁLLÁSÁBÓL EREDNEK, MÉG AKKOR SEM, HA A KINGSTON ÉRTESÜLT ILYEN KÁROK LEHETŐSÉGÉRŐL. EGYES ÁLLAMOK, ILLETVE EGYÉB TÖRVÉNYHOZÁSI TERÜLETEK NEM TESZIK LEHETŐVÉ A VÉLETLEN, ILLETVE KÖVETKEZMÉNYKÉNT FELLÉPŐ KÁROK KIZÁRÁSÁT, ÍGY ELŐFORDULHAT, HOGY A FENTI KIZÁRÁSOK NEM VONATKOZNAK ÖNRE.

A JELEN KORLÁTOZOTT JÓTÁLLÁS KONKRÉT JOGOKAT BIZTOSÍT AZ ÖN SZÁMÁRA, ÉS ÖNNEK EGYÉB TÖRVÉNYILEG BIZTOSÍTOTT JOGAI IS LEHETNEK, MELYEK ÁLLAMONKÉNT, ILLETVE TÖRVÉNYHOZÁSI TERÜLETENKÉNT VÁLTOZÓAK LEHETNEK.

AZ EURÓPAI UNIÓ TAGÁLLAMAINAK ÁLLAMPOLGÁRAI VONATKOZÁSÁBAN AMENNYIBEN A TERMÉKET EGY FOGYASZTÓ VÁSÁROLJA MEG NEM ÜZLETI CÉLBÓL, ÚGY A JELEN JÓTÁLLÁS KIEGÉSZÍTI A HIBÁS TERMÉKEKRE VONATKOZÓ TÖRVÉNYILEG BIZTOSÍTOTT JOGAIT. A TÖRVÉNYILEG BIZTOSÍTOTT JOGAIVAL KAPCSOLATOS TANÁCSOT A HELYI FOGYASZTÓI TANÁCSADÓ KÖZPONTBAN KAPHAT. A FELELŐSSÉG JELEN ELHÁRÍTÁSÁNAK NEM SZÁNDÉKA, HOGY A KINGSTON FELELŐSSÉGÉT KORLÁTOZZA VAGY KIZÁRJA A KINGSTON GONDATLANSÁGA VAGY A TÉNYEK ÁLTALA TÖRTÉNŐ HAMIS BEÁLLÍTÁSA MIATT BEKÖVETKEZŐ HALÁLESET, ILLETVE SÉRÜLÉS ESETÉN.

A jelen jótállást biztosítja:

Kingston Technology Company, Inc.,
17600 Newhope Street
Fountain Valley, CA 92708
Amerikai Egyesült Államok

Ausztráliai fogyasztók:
Kérjük, tekintsék meg az Australia vonatkozó jótállási információkat a Kingston Korlátozott jótállási nyilatkozatában. 

Változat: 2018 február

Előző jótállások
03/2012 - 05/2013
05/2013 - 02/2018
09/2015 - 01/2017
01/2017 - 02/2018