Повідомлення компанії Kingston Technology на підтримку України

Компанія Kingston Technology глибоко стурбована вторгненням російської армії в Україну. Наші думки з людьми, що зараз страждають. Ми підтримуємо гуманітарні зусилля та робимо все можливе, щоб допомогти цим людям.

Також, нашим пріоритетом є безпека й добробут співробітників і ми, як і раніше, будемо приділяти увагу допомозі членам наших команд в регіоні.

Якщо щось і дарує надію в теперішній час, то це єдність світової спільноти в її принциповій позиції проти злодіянь, що відбуваються в Україні.

З огляду на безпрецедентний характер конфлікту та невизначеність ситуації, компанія Kingston заявляє про припинення всіх постачань до Росії.

 

Kingston можна знайти в:

Про компанію:

Компанія Kingston Technology Corporation, заснована у 1987 році, пропонує широкий асортимент якісної продукції та послуг для зберігання та розповсюдження даних. SSD, RAM, карти пам'яті, зчитувачі та USB-накопичувачі Kingston допомагають підвищити продуктивність роботи та комп'ютерних систем. Kingston Technology Corporation входить у компанію Kingston Technology Company, Inc. та Kingston Digital, Inc., і є одним із провідних світових виробників модулів пам'яті та цифрових носіїв.

Примітки:

З питань отримання додаткової інформації, демонстраційних зразків продукції - звертайтесь до [email protected]. Фотографії для преси доступні на сайті Kingston за адресою http://cmc.kingston.com. Kingston та логотип Kingston є зареєстрованими торговими марками Kingston Technology Corporation. Усі права захищені. Інші торгові марки можуть нажелати їхнім законним власникам.

 

Попередні прес-релізи

Перейдіть на Головну | 2023 | 2022