Ми помітили, що ви зараз відвідуєте сайт у Великій Британії. Бажаєте відвідати наш основний сайт?

Вхідні двері штаб-квартири South Seas Data LLC й зображення комп’ютерної системи, в якій встановлено твердотільний накопичувач Kingston.

Як постачальник послуг завоював репутацію надійного виробника за допомогою пам’яті та SSD Kingston

Огляд

Загальний план добре організованого складського приміщення, заповненого стелажами з коробками та піддонами; один співробітник за металевим робочим столом працює на комп’ютері

Компанія South Seas Data із Денвера є провідним постачальником технологічних послуг. Вона забезпечує підтримку та адміністрування комп’ютерного обладнання й систем точок продажу (POS), включно з усуненням несправностей і ремонтом.

South Seas Data здійснює апаратну підтримку в 140 000 точках на всій території США: від продуктових магазинів до автозаправних станцій, а більшість її клієнтів — це роздрібні підприємства та компанії у сфері FinTech. Компанія пишається тим, що створює компоненти, які відповідають потребам клієнтів.

Виклик

Компанія South Seas Data розробляє та підтримує широкий спектр спеціалізованих апаратних рішень для своїх клієнтів, тому вона шукала виробника надійних компонентів. Високоякісні й міцні компоненти скорочують час простою та збільшують довговічність виробів. Компанія South Seas Data шукала чуйного та надійного ділового партнера, який міг би виконати умови постачання навіть у вкрай несприятливих обставинах.

Рішення

Kingston і South Seas Data уклали партнерську угоду, яка ґрунтується не на виробництві високопродуктивного обладнання, а на створенні робочих конячок: надійних систем, що можуть успішно працювати понад 10 років. Kingston постачає South Seas Data пам’ять і твердотільні накопичувачі, а South Seas Data має в розпорядженні фіксований перлік основних матеріалів (BOM) для забезпечення внутрішньої узгодженості та запевнення клієнтів у надійності своїх виробів.

Висновок

Компанія South Seas Data переконалася в тому, що партнерські відносини з Kingston відіграють вирішальну роль у забезпеченні стабільного й надійного обслуговування, яке не переривалося навіть під час пандемії COVID, коли багато інших постачальників компонентів відчували серйозні проблеми з ланцюжками постачання та доступністю. Компанія надає великого значення своїм партнерським відносинам із Kingston, особливо підтримці клієнтів і незмінній якості пам’яті та накопичувачів Kingston.

відео

#KingstonIsWithYou

Пов’язані відео

top view of a laptop on a dark desk with circuit board line illustrations

Запитайте експерта

Правильний вибір рішення вимагає розуміння проєктних та системних вимог. Дозвольте експертам Kingston допомогти в цьому.

Запитайте експерта

Пов’язані публікації