Ми помітили, що ви зараз відвідуєте сайт у Великій Британії. Бажаєте відвідати наш основний сайт?

Вибір форм-факторів SSD-накопичувачів Kingston для виробників систем є доволі обширним.

SSD-накопичувачі для спеціалізованих комп’ютерів: SSD-накопичувачі лінійки

Появу індустріальних SSD-накопичувачів від Kingston зумовили вимоги складальників і виробників оригінального обладнання, які створюють «спеціалізовані» або «вбудовані» системи для різних сегментів ринку. Термін «індустріальні SSD-накопичувачі» стосується твердотільних накопичувачів, які після успішного проходження ретельно розробленого процесу сертифікації можуть бути внесені складальниками систем до свого переліку комплектуючих від затверджених постачальників.

Лінійка індустріальних SSD-накопичувачів складається із SSD-накопичувачів як з інтерфейсом SATA, так і NVMe, виконаних у різних формфакторах, що забезпечує керування життєвим циклом відповідно до потреб складальників систем. Керування життєвим циклом індустріальних SSD-накопичувачів Kingston здійснюється через контрольований перелік комплектуючих, тому складальники систем можуть бути впевнені, що накопичувач, сертифікований на початку проєкту, не змінюватиметься протягом усього життєвого циклу продукту.

Що таке спеціалізована система?

Спеціалізовані системи – це комп’ютери, спроєктовані під конкретне цільове застосування. У якості прикладів цільових систем можна згадати комп’ютери, призначені для цифрового підпису, роботів, транспортних засобів, рішення для геймерів, POS-терміналів, систем відеоспостереження, смарт-пристроїв та пристроїв, що можна носити з собою. IoT-пристрої почали з’являтися буквально в усіх сферах життя – від медицини, сільського господарства, державного сектору до роздрібної торгівлі, телекомунікацій та логістики. В багатьох випадках ці сфери є занадто критичними, аби використовувати будь-який комерційно доступний SSD-накопичувач. Що стосується використання звичайних SSD-накопичувачів, то ризик тут полягає в тому, що клієнт не має жодного впливу на списки компонентів та постачальників, зміни продукції впродовж циклу, повідомлення щодо закінчення ресурсу, а також майже не має інформації щодо перспективних переходів на інші рішення.

Що таке контрольований список компонентів та постачальників?

Коли складальник систем сертифікує SSD-накопичувач, він хоче мати впевненість, що придбаний ним накопичувач не відрізнятиметься від того, який він купував раніше або купуватиме в майбутньому. Життєвий цикл усіх індустріальних SSD-накопичувачів Kingston керується через контрольовані переліки комплектуючих, тому контролер, прошивка та флеш-пам’ять SSD-накопичувача ніколи не змінюватимуться.

Що таке PCN (повідомлення про зміни в продукції)?

Якщо настане той рідкісний випадок, коли під час життєвого циклу до SSD-накопичувача необхідно застосувати зміни, то складальник систем заздалегідь отримає PCN-повідомлення (повідомлення про зміни) і матиме достатньо часу для затвердження нового списку. PCN-повідомлення є важливою складовою процесу управління життєвим циклом продукції, оскільки вони сприяють забезпеченню поточної сумісності системи та дозволяють запобігти дороговартісному вирішенню проблем за фактом їх виникнення.

Дослідні зразки та затвердження

Профільні фахівці команди підтримки індустріальних SSD-накопичувачів готові допомогти вам на ранніх стадіях проєкту у виборі SSD-накопичувача та організувати доставку тестових зразків. Їхня задача полягає у тому, щоби допомогти клієнту підібрати саме те рішення, яке буде оптимальним для його навантаження. У багатьох випадках навантаження читання та запису в спеціалізованих системах є незначними. Однак завжди краще визначити навантаження на ранньому етапі, щоби потім не довелося в терміновому порядку розв’язувати цю проблему. Фахівці Kingston можуть поставити вам запитання щодо передбачуваних навантажень, щоби допомогти підібрати оптимальне рішення.

Запобігання необхідності у дорогому виїзному обслуговуванні

Більшість функціональних проблем можна відтворити у лабораторних умовах. Однак не всі. Наша мета – надати виробнику системи необхідні зразки та технічну інформацію для комплексної перевірки та затвердження рішення. Компанія Kingston перенесла тестування сумісності на новий рівень завдяки проведенню тестування наданих клієнтом систем в наших лабораторіях на предмет якості, надійності та сумісності.

Переваги співпраці з Kingston і вибору команди підтримки індустріальних SSD-накопичувачів

Ми у Kingston віримо, що тісна взаємодія із клієнтами є запорукою довгострокового успіху обох сторін. Ми розуміємо ті побоювання, як мають складальники систем щодо постачальників обладнання – зокрема, доступність продукції, коливання вартості, управління строками та швидке вирішення технічних питань.

Компанія Kingston пропонує якісні SSD-накопичувачі для різних обчислювальних систем, а фахівці команди завжди готові поділитися своїм досвідом і знаннями.

Власники індустріальних SSD-накопичувачів отримують доступ до:
  • Окрема команда підтримки індустріальних SSD-накопичувачів: фахівці команди підтримки нададуть допомогу для реєстрації проєкту, актуальну інформацію щодо цін і асортименту, а також рекомендації щодо вибору моделі.
  • Окремі бізнес-менеджери, що займаються індустріальними SSD-накопичувачами: бізнес-менеджери є прекрасним джерелом інформації щодо галузевих тенденцій, цін і особливостей процесу постачання.
  • Окремі інженери технічної підтримки індустріальних SSD-накопичувачів: інженери технічної підтримки Kingston допоможуть у вирішенні технічних питань як до продажу продукту, так і після нього.
  • Окремі продакт-менеджери, що займаються індустріальними SSD-накопичувачами: ці менеджери є фахівцями в наданні оглядів лінійок продукції та програм, оновленні дорожніх карт для продукції та вирішенні будь-яких потреб щодо кастомізації накопичувачів.

Детальніше

#KingstonIsWithYou

Пов’язані відео

Пов’язані публікації