Ми помітили, що ви зараз відвідуєте сайт у Великій Британії. Бажаєте відвідати наш основний сайт?

Фахівець з ІТ, який тримає ноутбук та розмовляє з технічним працівником у серверній ЦОДу

SSD накопичувачі: Нова ера сховищ даних

Технології сховищ протягом цього десятиріччя

3D-візуалізація серверного приміщення у центрі обробки даних

Сьогодні лідери ІТ-індустрії стоять на роздоріжжі у питанні сховищ даних, і багато хто з них має на меті першочергово оптимізувати цінність своїх даних, а також впровадити ті сховища, які дозволять зберігати дані відповідно до визначених задач. При цьому 95% лідерів ринку ІТ{{Footnote.A66042}} вказують, що проблемою для їхнього бізнесу є потреба в управлінні неструктурованими даними. Якщо враховувати тиск постійного зростання нормативних вимог та екологічних стандартів, дуже важливо робити правильні рішення щодо вибору сховищ.

В цій е-книзі ми поговоримо про розвиток технологій сховищ та про те, як, на думку профільних експертів, ці глобальні та галузеві чинники вплинуть на ринок сховищ даних.

Розглянемо виплив культурних змін та потребу у новітніх технологіях, а також деякі реальні задачі, вирішені за допомогою сучасних сховищ даних, а також поділимося думками щодо подальших перспектив та того, як відслідковувати розвиток спроможностей сховищ.

 Завантажити е-книгу

Фото Рафаеля Блума

Рафаель Блум

Рафаель в основному працював на таких напрямках, як технологічна продукція, маркетингові комунікації та розвиток бізнесу. Його дорадча практика в основному стосується організаційних, продуктових та комунікаційних викликів технологічних та нормативних змін з метою створення та збереження потоків доходів. Ця робота передбачає надання фахових консультацій щодо управління інформацією, конфіденційності даних та новітніх технологій, таких як AdTech, Mobile & 5G, штучний інтелект та машинне навчання.

Фото Саймона Бестемена

Саймон Бестемен

Саймон обіймає посаду керуючого директора Хмарної спільноти Нідерландів – нідерландського об’єднання хостингових компаній. Будучи провідним представником цієї галузі, він часто пише про актуальні в ній питання, виступає із доповідями на конгресах та конференціях, а також бере участь в організованих нідерландським урядом круглих столах з питань телекомунікацій, центрів обробки даних та регулювання Інтернету. Він входить до складу правлінь різних галузевих організацій в сфері освіти, праці та управління.

Фото Ніла Каттермула

Ніл Каттермул

Ніл більше 35 років працює у сфері технологій в різних галузях та має безцінні знання щодо технічних стратегій, які є зрозумілими як для «технарів», так і для людей без технічного досвіду. Технологічний аналітик та інфлюенсер соцмереж у сферах новітніх технологій. Провідний галузевий аналітик у низці бізнес-сегментів, таких як хмарні технології, блокчейн, 5G, сховища тощо; директор компанії Future as a Service, девіз якої – «надання споживачам технологій можливості зробити правильний вибір рішення для конкретної задачі».

#KingstonIsWithYou

top view of a laptop on a dark desk with circuit board line illustrations

Запитайте експерта

Правильний вибір рішення вимагає розуміння проєктних та системних вимог. Дозвольте експертам Kingston допомогти в цьому.

Запитайте експерта

Пошук товарів Kingston

Разом із Kingston вибір пам'яті дуже простий.
Завдяки 35 рокам досвіду Kingston має знання та ресурси, необхідні для правильного вибору.

Пошук за назвою системи чи пристрою

Щоб знайти потрібний продукт Kingston, просто введіть назву чи модельний номер комп’ютерної системи чи цифрового пристрою.

Пошук за модельним номером Kingston

Введіть модельний номер продукту Kingston

Пов’язані публікації