Ми помітили, що ви зараз відвідуєте сайт у Великій Британії. Бажаєте відвідати наш основний сайт?

Жінка працює на ноутбуку

Розуміння викликів безпеки мобільних працівників

Віддалений доступ має вирішальне значення

Дедалі більше співробітників працюють віддалено, оскільки нові технології дозволяють їм спілкуватися з колегами та клієнтами з усього світу.

 «70% професіоналів працюють віддалено принаймні раз на тиждень{{Footnote.A57330}} »

Сучасне суспільство працює в режимі 24/7, а «цифрова революція» змінює спосіб нашого життя, забезпечуючи все більший зв’язок у глобальному масштабі та підвищуючи очікування щодо доступу до інформації, товарів та послуг. Наскільки роботодавці справді прийняли ці зміни та виклики? Які переваги та бар’єри існують на шляху до більш гнучкої роботи, і як можна вирішити будь-які потенційні «виклики»?

У нашій електронній книзі «Виклики безпеки мобільної робочої сили» ми попросили трьох експертів галузі розповісти про безпеку даних, віддалену роботу, а також про питання та виклики, з якими стикаються організації сьогодні та в майбутньому:

  • Чому віддалений доступ має вирішальне значення.
  • Які компанії знаходяться в зоні ризику.
  • Виклики та інфраструктура віддаленого доступу.
  • Чому навчання вашого персоналу є єдиним способом.

Rob Allen

Роб Аллен

Роб — директор з маркетингу та технічних послуг в Kingston Technology і працює в компанії з 1996 р. На цій посаді Роб відповідає за нагляд за PR, соціальними мережами, канальним маркетингом з цифровими маркетинговими медіа та креативом для всіх брендів і продуктів Kingston.

Rafael Bloom

Рафал Блум

Рафаель — директор Salvatore ltd. На цій посаді він допомагає компаніям управляти стратегічними, комерційними та процедурними викликами та можливостями, що виникають у зв’язку з технологічними та регуляторними змінами.

Sarah Janes

Сара Джейнс

Сара — керуючий директор Layer 8 Ltd з 2014 року. Їх місія полягає в тому, щоб надати менеджерам з безпеки можливість впроваджувати та підтримувати ефективні зміни культури кібербезпеки в цілих організаціях, від малого бізнесу до великих корпорацій.

Зверніться до експерта

Кінгстон може запропонувати вам незалежну думку про те, чи підходить конфігурація, яку ви зараз використовуєте або плануєте використовувати, для вашої організації.

SSD-накопичувачі із самошифруванням

Ми пропонуємо поради щодо переваг твердотільних накопичувачів у вашому конкретному середовищі зберігання даних, а також щодо того, який твердотільний накопичувач найкраще підійде для ваших мобільних співробітників, щоб забезпечити безпечну роботу в дорозі.

Запитайте експерта з SSD

Шифровані USB-накопичувачі

Ми пропонуємо поради щодо переваг використання шифрованих USB-накопичувачів у вашій організації, а також щодо того, який накопичувач найкраще відповідає потребам вашого бізнесу.

Запитайте USB-експерта

Пов’язані публікації