Ми помітили, що ви зараз відвідуєте сайт у Великій Британії. Бажаєте відвідати наш основний сайт?

Співробітники служби національної безпеки працюють у залі для моніторингу на комп’ютерах з екранами, на яких відображаються діаграми

Чому Kingston IronKey користується довірою серед національних кібербезпекових організацій?

Захист національних агентств, що працюють у сфері кібербезпеки

З метою забезпечення національної безпеки, важливість захисту інтересів своїх країн від кіберзагроз стає величезним викликом. Із збільшенням обсягів і характеру атак, недотримання цієї вимоги може призвести до жахливих наслідків (комерційні втрати, порушення нормативних вимог або втрата довіри громадян до країни щодо її спроможності захистити їх).

Зростання інвестицій у сферу кібербезпеки вочевидь демонструє, що країни дуже серйозно ставляться до збільшення кількості загроз! Але не слід обходити увагою тих, кому довірено забезпечувати захист своїх людей і організацій.

Тому, коли йдеться про те, як державні департаменти з питань кібербезпеки захищають себе від втрати та витоку даних, необхідність надійного зберігання та передачі даних набуває першорядного значення.

Виклики

Провідний департамент з питань національної безпеки в регіоні EMEA мав забезпечити надійне зберігання та передачу інтелектуальних даних, видаливши їх із середовищ, де спостерігався занадто високий ризик їх потенційної компрометації.

Департамент шукав партнера, який мав досвід у цій дуже чутливій галузі захисту та зберігання даних, разом із рішеннями, які підтримують централізоване адміністрування та відповідне масштабування.

Такі кроки повинні були забезпечити розширення безпекової стратегії, але не зашкодити практичній доцільності, бо не існує підходу «один розмір, який підходить усім». Необхідно було класифікувати рівні захисту залежно від вартості, масштабу та очікуваного ризику.

Складно? Можливо. Ось як це вдалось зробити за допомогою Kingston IronKey...

Рішення

USB-накопичувачі з шифруванням Kingston IronKey на столі

З урахуванням вищезгаданого організація звернулася до служби «Запитайте експерта» компанії Kingston. Провівши обширну та ретельну процедуру оцінки, служба змогла порекомендувати комплексні рішення відповідно до поточних і майбутніх потреб організації. Одне рішення було запропоновано невеликій кількості користувачів, яким були потрібні безкомпромісні стандарти безпеки та швидкості, а інше забезпечило більшість користувачів в організації надійним портативним сховищем. Одним словом, необхідно було передбачити будь-які можливі варіанти.

Співробітникам, якім був потрібен недорогий, але надійний USB-накопичувач (для широкого розгортання), було запропоновано USB-накопичувач із шифруванням Kingston IronKey D300S/SM, сертифікований за стандартом FIPS 140-2 Level 3 та стандартами НАТО. Ці USB-накопичувачі виконані в міцному, захищеному від несанкціонованого доступу цинковомц корпус з епоксидним заповненням, що унеможливлює прихований фізичний злам пристрою.

USB-накопичувач із шифруванням Kingston IronKey S1000, який відрізняється високим рівнем безпеки та швидкістю роботи, став ідеальним рішенням для користувачів із найвищим рівнем доступу. Вибираючи модель S1000, це найвідоміше агентство, що працює у сфері кібербезпеки, було впевнене в тому, що такий накопичувач гарантуватиме безпеку військового рівня. Апаратне шифрування AES 256-bit у режимі XTS, сертифікація за стандартом FIPS 140-2 Level 3, вбудований крипточип для керування ключами шифрування та міцний корпус, виконаний з анодованого алюмінію, забезпечують надійний захист даних, незалежно від того, в яких умовах вони перебувають. Завдяки продуктивності USB 3.0{{Footnote.A59013}} цей накопичувач із підвищеною швидкістю, міцністю та надійністю став доступним кожному, хто потребує його найбільше!

В обох випадках велике значення мала можливість централізованого адміністрування накопичувачів, на яких зберігаються критично важливі дані. Організація отримала повний контроль, включно з аудитом усіх файлів, що передаються, моніторингом осіб, які передають дані, і можливістю блокування пристроїв у разі виявлення будь-яких загроз. Такий централізований контроль суттєво перевищує стандарти безпеки, які пропонує більшість нинішніх постачальників хмарних послуг.

Окрім цього, компанія Kingston, працюючи разом із нашими впливовими дистриб’юторами й торговими посередниками, допомагала клієнтам у встановленні та налаштуванні пристроїв, захищаючи їхні дані з першого дня, що ще більше ілюструє кредо компанії #KingstonIsWithYou!

Отже, ця національна організація, що працює у сфері кібербезпеки, може бути впевнена, що її дії не розійдуться зі словами, якщо йдеться про безпеку даних, а громадяни країни можуть вважати її «золотим стандартом» у захисті даних від кіберзагроз.

#KingstonIsWithYou #KingstonIronKey

Піктограма «Запитайте експерта» на чипсеті друкованої плати

Запитайте експерта

Планування правильного рішення вимагає розуміння цілей безпеки вашого проєкту. Дозвольте експертам Kingston допомогти вам.

Запитайте експерта

Статті Kingston IronKey

Пов’язані публікації