Ми помітили, що ви зараз відвідуєте сайт у Великій Британії. Бажаєте відвідати наш основний сайт?

цифровий екран, що показує аналіз графіків фінансових витрат і прибутку

Як Kingston IronKey захищає дані глобальних фінансових компаній?

Захист даних фінансових компаній у всьому світі

Для тих, хто працює у глобальному фінансовому секторі, можливість захисту та передачі даних ще ніколи не була настільки важливою. Мати можливість працювати на міжнародних ринках і в торгових блоках із застосуванням різних підходів до захисту даних – досить складне завдання.

Якщо відволіктися від логістичних проблем, ми живемо у світі, де відомі гравці у фінансовому секторі є помітними цілями для атак, спрямованих чи то на конкретну компанію, чи то загально на всю систему. Проблеми із забезпеченням безпеки можуть виникнути, якщо просто залишити носії з конфіденційними даними в потягу, таксі або літаку.

З огляду на розширення векторів атак, а також на фінансові й репутаційні наслідки порушення безпеки, ми знаходимося на етапі, коли усунення цих прогалин вже є життєвою необхідністю.

Виклики

Фінансова організація зі списку Fortune 500 потребувала глобального масштабування рішення, що відповідає найстрогішим нормативним вимогам у сфері захисту даних. Їй потрібне було просте в розгортанні рішення з можливістю централізованого адміністрування.

Окрім первинних вимог, їй також було потрібне рішення, яке могло б поєднувати високий рівень безпеки з досвідом користування, який би унеможливив використання небезпечних обхідних шляхів і гарантував захист кінцевих точок і цінних даних.

Тому, коли відомий гравець у фінансовому секторі прагнув забезпечити відповідність даних і шукав партнера, який розуміє його потреби та пропонує рішення, що вирішують ці проблеми, він звернувся до компанії Kingston.

Рішення

Накопичувач Kingston IronKey D300 із червоним палаючим штрихкодом лежить на ноутбуку

Після звернення за консультацією до нашого безкоштовного сервісу «Запитай фахівця», ми почали працювати із цією фінансовою установою, запропонувавши спочатку ретельну оцінку її потреб. Рішення гарантує безпеку військового рівня в глобальному масштабі, забезпечуючи захист даних, що відповідає усім нормативним вимогам.

Шифровані USB-накопичувачі Kingston IronKey D300S/SM забезпечують оптимальне поєднання безпеки, зручності використання та надійних засобів адміністрування. Накопичувач використовує мікропрограму з цифровим підписом, що робить його невразливим до таких атак, як BadUSB, і має складний парольний захист із мінімальними характеристиками для запобігання несанкціонованому доступу шляхом добору пароля.

Процес шифрування та дешифрування даних виконується безпосередньо на накопичувачі. Це означає, що в головній комп’ютерній системі не залишається ніяких слідів. Багато програмних рішень для шифрування, при тому, що вони здаються більш економічними, можуть зберігати паролі та облікові дані для доступу до накопичувача в оперативній пам’яті комп’ютерної системи, а також у файлах підкачки або сну, що робить їх менш захищеними від атак професійних хакерів.

Крім того, накопичувач блокується та переформатовується після 10 невдалих спроб розблокування для захисту від атак прямим добором пароля. Усі ці функції безпеки підкріплено сертифікацією накопичувача на відповідність вимогам стандарту FIPS 140-2 Level 3, що гарантує надійну безпеку даних завдяки додатковим засобам захисту від несанкціонованого доступу та атак.

Доступ до даних D300S/SM також захищений за допомогою віртуальної клавіатури для введення пароля. Це ідеальне рішення для зменшення ризику перехвату пароля клавіатурними шпигунами та реєстраторами екрана, яке водночас залишається найпростішим у використанні для співробітників. Якщо компанії потребують розгортання нескладних систем, кожен накопичувач поставляється з унікальним серійним штрихкодом. Це ідеальне рішення для організацій, яким необхідно легко відстежити дані, оскільки вони знають, яким носієм користується кожен співробітник.

Перевагу було віддано моделі Managed, оскільки вона забезпечує додаткове централізоване та масштабоване адміністрування доступом до тисяч накопичувачів. Програмне забезпечення (як хмарне, так і локальне) встановлює політики адміністрування накопичувачами, які, зокрема, визначають вимоги щодо складності пароля та кількості невдалих спроб його введення, а також дає змогу адміністраторам віддалено деактивувати втрачені чи викрадені накопичувачі, відновлювати паролі тощо.

Отже, ця крупна фінансова установа не лише отримала рішення, що ідеально відповідає її зростаючим потребам, але й пристрої для зберігання даних, які легко розгорнути та зручно використовувати. Співробітники, які використовують Kingston IronKey, можуть бути впевнені в тому, що продукція відповідає всім найстрогішим нормативним вимогам, а їх дані надійно захищено.

#KingstonIsWithYou #KingstonIronKey

Kingston’s Ask an Expert icon on a circuit board chipset

Зверніться до експерта

Планування правильного рішення вимагає розуміння цілей безпеки вашого проєкту. Дозвольте експертам Kingston допомогти вам.

Зверніться до експерта

Статті Kingston IronKey

Пов’язані публікації