Ми помітили, що ви зараз відвідуєте сайт у Великій Британії. Бажаєте відвідати наш основний сайт?

IKVP80ES на столі поруч з ноутбуком, камерою та експонометром

Шифроване сховище для креативщиків

Як креативщик, ви створюєте різноманітний контент для загального огляду, контент, який вимагає великих витрат на зберігання. Незалежно від того, чи працюєте ви самостійно або співпрацюєте з клієнтами по всьому світу, шифроване сховище може захистити ваші важливі файли та допомогти вам виконати свої обов’язки щодо гарантування безпеки.

Обираючи сховище, у багатьох творців є вибір між щомісячною підпискою на хмарне сховище або одноразовою покупкою зовнішнього пристрою. Хмарне сховище – це завжди хороший варіант; ви можете надіслати посилання обраним користувачам для віддаленого доступу, керувати їх дозволами, щоб мати можливість співпрацювати та обмінюватися ідеями. Але існують потенційні загрози щодо безпеки.

Хмара проти зовнішнього сховища

Було б неправильно говорити, що хмарне сховище повністю безпечно. Дійсно для користувачів зменшується відповідальність, але водночас вам доведеться довіритися третій стороні. Багато хмарних провайдерів пропонують дуже простий пакет безпеки для користувача, слабкі вимоги безпеки пароля та відсутність 2-факторної аутентифікації. Це значно полегшує втрату або крадіжку ваших файлів в результаті злому даних або атак соціальної інженерії, тобто під час яких користувач обманом отримує доступ до конфіденційної інформації. Чи варто ризикувати зручністю хмарного сховища?

Хоча зовнішнє сховище є практичною альтернативою, воно також пов’язане з певними факторами ризику, наприклад крадіжка пристрою або проникнення вірусів з комп’ютера на підключений пристрій. Навіть з урахуванням цих ризиків, цей варіант буде набагато безпечніше та економічніше. Щоб звести до мінімуму ризики щодо безпеки, творцям слід розглянути можливість створення шифрованого зовнішнього сховища. Більшість шифрованих рішень для зберігання даних захищені паролем. Якщо пристрій буде вкрадено, ніхто не зможе отримати доступ до файлів, якщо вони не знають ваш пароль. Це, поряд з апаратним рівнем шифрування, допоможе максимально гарантувати безпеку ваших даних.

Шифроване сховище IronKey для творців контенту

IronKey VP80ES з функціями адміністратора SSD із сенсорним екраном і IKVP50 USB на столі

Шифрування – неймовірно корисний варіант, якщо ви професійно створюєте контент. Безпека зберігання файлів, таких як рахунки-фактури або ваша інтелектуальна власність, має бути пріоритетом. Під час співпраці з партнерами, які надають вам приватні данні, можливо, доведеться підписати NDA (угоду про нерозголошення), яка забороняє всім сторонам ділитися контентом, доки він не стане надбанням громадськості. З надійним апаратним шифруванням файлів проекту у вас буде гарантія, що ймовірність порушення угоди мінімальна. Більш того, коли ви купуєте шифрований пристрій зберігання даних, ви робите разовий платіж, а не берете на себе постійну плату, як у випадку з хмарними сервісами зберігання даних. Залежно від тривалості проєкту шифрований пристрій може виявитись вельми вигідним. Шифроване сховище зазвичай має довгий термін служби, тому ви, швидше за все, зможете повторно використовувати свій шифрований пристрій протягом багатьох років.

Kingston пропонує ряд шифрованих USB-накопичувачів, які можуть зберігати проєкти об’ємом до 256 ГБ. Для більших проєктів, таких, як відеомонтаж наприклад, вам може підійти шифрований зовнішній SSD. IronKey Vault Privacy 80 External SSD – це новий інноваційний продукт Kingston, шифрований зовнішній твердотільний накопичувач з шифруванням XTS AES 256-bit, сертифікованим FIPS 197. Цей зовнішній SSD може досягати швидкості читання та запису до 250 Мбіт/с з ємністю від 480 до 1920 ГБ{{Footnote.A47164}}. Чи то важлива інформація, документи клієнта або зображення та відео у високій роздільній здатності, Kingston IronKey Vault Privacy 80 ідеально пасує творцям контенту.

IronKey VP80ES поставляється в комплекті з двома кабелями USB 3.2 Gen 1, що забезпечують просте підключення до комп’ютерів та інших пристроїв зі роз’ємами Type-A та Type-C. Він ідеально підходить, коли вам потрібні захищені дані та контент в умовах праці або на ходу, щоб забезпечити портативну продуктивність і зручність – все це у ваших руках. Завдяки інтуїтивно зрозумілому кольоровому сенсорному екрану та опції введення декількох паролів (адміністратора і користувача) з цифровим PIN-кодом або паролем IronKey Vault Privacy 80ES перевершує використання Інтернету та хмарних сервісів для захисту даних.

Існує безліч варіантів зовнішнього зберігання на вибір, і залежно від вашого робочого середовища шифроване сховище може бути хорошим варіантом. Краще убезпечити ваш контент з USB чи SSD-накопичувачем, ніж потім шкодувати!

#KingstonIsWithYou #KingstonIronKey

Пов’язані публікації