Şu anda Birleşik Krallık sitesini ziyaret ettiğinizi fark ettik. Bunun yerine ana sitemizi ziyaret etmek ister misiniz?

Bir mini-PC'de takılı Kingston bellek ve NV2 SSD görüntüsü

Kingston Bellek ve SSD'ler, entegratör APLIGO GmbH'nin katı gereksinimlerini karşılıyor

Zorluk

Yüksek adetli müşteri siparişleri, APLIGO GmbH'yi büyük ölçekte entegre sistemler kullanıma alırken ihtiyaç duydukları değeri, güvenilirliği, performansı ve desteği sunabilecek uygun bir bellek ve SSD tedarikçisi bulmaya zorladı. Video konferans gibi zorlu görevlerin yükünü, bellek yetersizliği veya düşük veri saklama birimi performansı nedeniyle kullanıcı deneyiminde sorunlara neden olmadan kaldırabilecek bilgisayarlar sağlamaları gerekiyordu.

Çözüm

APLIGO GmbH, Kingston'ın sektördeki 35 yıllık geçmişinin, yüksek kaliteli üretim süreçleri, olağanüstü performans, güvenilirlik, doğrudan kişisel destek ve mükemmel fiyat-performans oranı ile bu büyük projeler için en uygun şirket olduğunu belirterek büyük entegrasyon projeleri için Kingston Bellek ve SSD'leri seçti.

Kingston, APLIGO'nun gereksinimlerine uygun hem SATA hem de M.2 NVMe SSD'leri sağladı ve şirket teknisyenlerinin Bir Uzmana Sorun hizmeti aracılığıyla Kingston ile doğrudan iletişime geçmesine olanak tanıdı.

APLIGO, Kingston ile çalışarak, modern bilgisayar ortamlarının zorlu görevleriyle başa çıkabilecek şekilde tasarlanmış ve proje bütçelerine uygun bilgisayarlarla müşterilerinin yüksek adetli taleplerini karşılayabildi.

APLIGO'nun Kingston ile çalışarak ürünlerinin veri saklama ve bellek taleplerini nasıl karşılayabildiğini keşfedin.

  Örnek çalışmayı indirin

#KingstonIsWithYou

devre kartı çizimlerinin yer aldığı koyu renkli bir masada duran bir dizüstü bilgisayarın üstten görünümü

Bir Uzmana Sorun

Doğru çözümün planlanması, projenizin ve sisteminizin gereksinimlerinin anlaşılmasını gerektirir. Kingston’ın uzmanları size yardımcı olabilir.

Bir Uzmana Sorun

Kingston Ürün Bulma Aracı

Kingston ile işe başladığınızda bellek seçmek kolaydır.
35 yılı aşkın uzmanlığıyla Kingston, güvenle bellek seçmeniz için gerekli olan bilgiye ve kaynaklara sahiptir.

Sisteme/Cihaza Göre Ara

İhtiyacınız olan Kingston ürünlerini bulmak için bigisayar sistemi ya da dijital cihazın marka ve model numarasını ya da sistem parça numarasını girin.

Parça Numarasına Göre Ara:

Kingston parça numarasına, dağıtıcı parça numarasına ya da üreticiyle eşdeğer parça numarasına göre arama yapın.

İlgili Yazılar