Şu anda Birleşik Krallık sitesini ziyaret ettiğinizi fark ettik. Bunun yerine ana sitemizi ziyaret etmek ister misiniz?

Bir dizüstü bilgisayarda yazı yazan eller

Yazılım Şifreleme ve Yasal Uyum

Önemli Güvenlik Risklerine Sahip Daha Ucuz Çözüm

Düzenleyici ve Uyum Gereksinimleri

Eskiden Veri Güvenliği yalnızca IT bölümlerinin görevleri arasındaydı. Ancak sürekli tüketici veri ihlallerinin ortaya çıkmasıyla dünya genelinde devletler, kişisel olarak tanımlanmayı sağlayabilecek tüm verilerin şifrelenmesi ve korunması için kurumlara her geçen gün daha fazla gereksinim uygulamaya başladı.

Sağlık sektöründeki HIPAA’dan EMEA’da GDPR ve Kaliforniya’da CCPA’ya kadar koruma altındaki veri sınıflarının şifrelenmesi düzenlemelerle zorunlu hale getiriliyor. Uyum kuruluşlarının sayısı yaklaşık son 3 yılda, bu düzenlemeler ve bunlara bağlı cezalar ve yasal ödül risklerinin çok artmasıyla müthiş oranlarda yükseldi.

Bu değişikliklerle IT bölümleri, güvenlik ve giderek artan maliyetlerle baş etmekte zorlandılar. COVID pandemisi boyunca, bütçeler veri şifrelemeye odaklanılarak ek donanım ve güvenlik duvarı yatırımlarına harcanıyor.

Aslında, Microsoft BitLocker® kullanan yazılımsal şifreleme veya Symantec, McAfee gibi şirketlerin uç nokta yönetim yazılımlarının popülerliği artıyor. Bazı işletmeler ve tüketiciler, bazı sağlayıcıların yazılımsal "kasa" sürücülerine sahip standart USB belleklerini de kullanıyorlar.

Bu teknik özette, yazılım şifrelemesi, yasal uyumluluk ve büyük güvenlik riskleri içeren bu daha ucuz çözüm hakkında bilmeniz gerekenleri ele alıyoruz.


Bilgilendirme Belgesini İndir

#KingstonIsWithYou

Bir devre kartı yonga seti üzerinde Kingston bir uzmana sorun sembolü

Bir Uzmana Sorun

Doğru çözümün planlanması, projenizin güvenlik hedeflerinin anlaşılmasını gerektirir. Kingston’ın uzmanları size yardımcı olabilir.

Bir Uzmana Sorun

İlgili Videolar

İlgili Yazılar