Ми помітили, що ви зараз відвідуєте сайт у Великій Британії. Бажаєте відвідати наш основний сайт?

Крупний план руки, що встановлює SSD-накопичувач Kingston NV2 в ноутбук

Продовження терміну служби IT-активів: модернізація чи заміна

Чи може модернізація серверів/ноутбуків продовжити цикл оновлення?

Крупний план руки, що тримає модуль пам’яті Kingston

Протягом останніх декількох років ми спостерігаємо величезний попит на ноутбуки та серверне обладнання, що сприяє зростанню популярності віддаленої роботи на тлі глобальної пандемії. Але останнім часом ми бачимо значне падіння цього показника, оскільки багато людей, які придбали обладнання в той час, залишається в рамках своїх типових циклів оновлення. Але зараз ми перебуваємо на такому етапі, коли ці цикли добігають кінця, і необхідно ухвалити важливі рішення щодо IT-бюджету.

Виникає питання, що краще: модернізувати або замінити ці активи. Які основні причини модернізації ІТ-інфраструктури за допомогою пам’яті та SSD-накопичувачів? І чи можуть модернізовані пристрої справлятися з технологіями, що постійно розвиваються?

Щоб відповісти на ці питання, ми проконсультувалися з деякими провідними експертами в галузі. У цій електронній книзі ми ділимося їхніми думками про відчутні переваги, сценарії використання та можливості довгострокової стратегії сталого розвитку ІТ-інфраструктури.

  Завантажити електронну книгу

#KingstonIsWithYou

Фото Рафаеля Блума

Рафаель Блум

Протягом своєї кар’єри Рафаель займав керівні посади в галузі технологічних продуктів, маркетингових комунікацій і розвитку бізнесу. Його дорадча практика переважно стосується організаційних, продуктових і комунікаційних викликів, пов’язаних із технологічними та нормативними змінами, з метою створення та збереження потоків доходів.

Фото Ніла Катермулла

Ніл Катермулл

Ніл понад 35 років працює з технологіями в різних галузях і має безцінні знання щодо технічних стратегій, які є зрозумілими як для «технарів», так і для людей без технічного досвіду. Технологічний аналітик та інфлюенсер соцмереж у сферах новітніх технологій.

top view of a laptop on a dark desk with circuit board line illustrations

Запитайте експерта

Правильний вибір рішення вимагає розуміння проєктних та системних вимог. Дозвольте експертам Kingston допомогти в цьому.

Запитайте експерта

Пошук товарів Kingston

Разом із Kingston вибір пам'яті дуже простий.
Завдяки 35 рокам досвіду Kingston має знання та ресурси, необхідні для правильного вибору.

Пошук за назвою системи чи пристрою

Щоб знайти потрібний продукт Kingston, просто введіть назву чи модельний номер комп’ютерної системи чи цифрового пристрою.

Пошук за модельним номером Kingston

Введіть модельний номер продукту Kingston

Пов’язані публікації