Şu anda Birleşik Krallık sitesini ziyaret ettiğinizi fark ettik. Bunun yerine ana sitemizi ziyaret etmek ister misiniz?

Kingston NV2 SSD'yi bir dizüstü bilgisayara takan bir elin yakın çekimi

IT sisteminizin ömrünü uzatın: Yükseltme ya da değiştirme

Sunucuları/dizüstü bilgisayarları yükseltmek yenileme döngünüzü uzatabilir mi?

Kingston bellek modülünü tutan bir elin yakın çekimi

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, küresel salgının ortasında uzaktan çalışmanın gelişimini desteklemek için dizüstü bilgisayar ve sunucu ekipmanlarına büyük bir talep oluştuğunu gördük. Ancak son zamanlarda, o dönemde ekipman satın alanların çoğu tipik yenileme döngüleri içinde olduklarından, bunun önemli ölçüde azaldığını gördük. Ancak, artık bu döngülerin sona yaklaştığı bir noktadayız ve önemli IT bütçe değerlendirmelerinin yapılması gerekiyor.

Bu durumda, bu varlıkları yükseltmenin mi yoksa değiştirmenin mi daha iyi olacağı sorusu ortaya çıkıyor. IT altyapısının bellek ve SSD'lerle yükseltilmesi için temel nedenler nelerdir? Peki yükseltilmiş cihazlar sürekli gelişmekte olan teknolojik ortama ayak uydurabilir mi?

Bu soruları yanıtlamak için sektörün önde gelen uzmanlarına danıştık. Bu e-kitapta, somut faydalar, kullanım örnekleri ve daha sürdürülebilir bir uzun vadeli IT stratejisi için potansiyel hakkında onların görüşlerini paylaşıyoruz.

  e-Kitabı İndir

#KingstonIsWithYou

Rafael Bloom’un fotoğrafı

Rafael Bloom

Rafael, kariyeri boyunca üst düzey Teknoloji Ürünleri, Pazarlama İletişimi ve İş Geliştirme rollerinde görev yaptı. Danışmanlık uygulamaları, gelir akışları oluşturmak ve bunları korumak ana amacıyla, teknolojik ve yasal değişikliklerin yarattığı yeni organizasyon, ürün ve iletişim zorluklarına odaklanmaktadır.

Neil Catermull'un fotoğrafı

Neil Catermull

Neil, çeşitli sektörlerde teknoloji üzerinde 35 yıllık çalışma deneyimine sahiptir ve teknik stratejilerde, teknik ve teknik olmayan kitleler tarafından kolayca anlaşılacak bir bakış açısı getirmektedir. Teknoloji Analisti ve gelişmekte olan teknoloji sektörlerinde sosyal medya fenomeni.

devre kartı çizimlerinin yer aldığı koyu renkli bir masada duran bir dizüstü bilgisayarın üstten görünümü

Bir Uzmana Sorun

Doğru çözümün planlanması, projenizin ve sisteminizin gereksinimlerinin anlaşılmasını gerektirir. Kingston’ın uzmanları size yardımcı olabilir.

Bir Uzmana Sorun

Kingston Ürün Bulma Aracı

Kingston ile işe başladığınızda bellek seçmek kolaydır.
35 yılı aşkın uzmanlığıyla Kingston, güvenle bellek seçmeniz için gerekli olan bilgiye ve kaynaklara sahiptir.

Sisteme/Cihaza Göre Ara

İhtiyacınız olan Kingston ürünlerini bulmak için bigisayar sistemi ya da dijital cihazın marka ve model numarasını ya da sistem parça numarasını girin.

Parça Numarasına Göre Ara:

Kingston parça numarasına, dağıtıcı parça numarasına ya da üreticiyle eşdeğer parça numarasına göre arama yapın.

İlgili Yazılar