Ми помітили, що ви зараз відвідуєте сайт у Великій Британії. Бажаєте відвідати наш основний сайт?

SSD Kingston DC1500M на фоні зображення спідометра із синім підсвітленням, що вказує на високу швидкість

Створення надійних і швидких баз даних з індустріальними NVMe SSD-накопичувачами Kingston DC1500M

Чи може SSD DC1500M Enterprise NVMe підвищити ефективність роботи вашої компанії?

Поява NVMe значно підвищила продуктивність роботи, як порівняти з флеш-пам’яттю NAND, що використовувалася раніше, завдяки значному потенціалу PCIe. У центрах обробки даних було проведено значні зміни, щоб скористатися вищою пропускною здатністю й іншими інноваціями, що з’явились у нових процесорах, конструкціях корпусів, материнських платах тощо.

Як NVMe впливає на продуктивність програм? Як накопичувач впливає на час відгуку при транзакціях та пропускну здатність? Чи зменшиться час, необхідний для резервного копіювання баз даних, і як це вплине на виробничі середовища? Компанія Kingston опублікувала інформаційний лист, у якому містяться відповіді на ці запитання. Ми розглянули типові робочі навантаження OLTP (відповідно до листа специфікацій TPCC) і запропонували кілька практичних порівнянь, що ілюструють вплив NVMe на продуктивність транзакцій під час виконання повсякденних сценаріїв.

#KingstonIsWithYou

Загрузить технический документ

Спросите специалиста по SSD

Спросите специалиста по Серверные SSD

Kingston может предложить независимое мнение и советы о том, какие преимущества твердотельные накопители корпоративного класса принесут вашей конкретной среде хранения, и какие твердотельные накопители наиболее подходят для ваших рабочих нагрузок, требующих баланса высокого числа операций произвольного чтения и записи в секунду (IOPS).

Спросите специалиста

Пов’язані відео

0 Results

Пов’язані публікації